Welkom bij OSM '75 uit Maarssen

Indelingen

Ons Sportpark

Webshop

Links

MNSA

Sponsormogelijkheden OSM '75

Voetbalvereniging OSM '75 heeft een sponsorcommissie met als doel sponsors te werven maar ook om de contacten met bestaande sponsors intensief te onderhouden. Dit is een zeer belangrijke taak binnen een vereniging want niet alle doelstellingen zijn nu éénmaal te financieren van de contributiegelden. Daar zijn sponsors voor nodig!!

Sport speelt een prominente rol in de samenleving. Sport biedt ontspanning, plezier, emotie en is een uitlaatklep. Miljoenen mensen genieten (actief of passief) van sport. Van de sport zelf, de actie, de presentatie en de spanning van de onderlinge competitie. De betrokkenheid die sporters hebben met hun sport creëert voor het bedrijfsleven vele mogelijkheden. De inzet van de spelers en hun drang om te winnen zijn dan ook een perfect platform om 'sport' in te zetten als communicatiemiddel. Sportsponsoring is een volwaardig medium. Daarnaast speelt de sportieve uitstraling die deze vorm van communicatie met zich meebrengt, een unieke rol. OSM '75 biedt u zeer veel mogelijkheden om hier uiting aan te geven.....

Klik daarom op het plaatje ons uitgebreide sponsorpakket te bekijken!Wilt u ook iets betekenen voor onze geweldige vereniging, schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een informatiepakket, offerte of gewoon om de mogelijkheden door te spreken. Wij staan u graag te woord:

Ron van Schaik (voorzitter): (06) 12 22 28 82


Ook kunt u ons bereiken via sponsorcommissie@osm75.nl

Verjaardagen

Live Feed

Weersverwachting

© Copyright 2016 OSM '75 - Alle rechten voorbehouden - KvK: 40476799 - Inloggen op CMS