Hans van den Boogaard WF Toernooi - Voetbalvereniging OSM '75

Hans van den Boogaard WF Toernooi

Hans van den Boogaard WF Toernooi

Welkom op de landingspagina van het Hans van den Boogaard Walking Football toernooi

Hans van den Boogaard is OSM-er in hart en nieren. Terecht voor al zijn verdiensten voor de club al vroeg benoemd tot Erelid van OSM '75. Hans is vanuit zijn bestuursrol in de stichting Sport4All, grondlegger van het Walking Football bij OSM. De Old Stars Maarssen, zo zijn de sterren van weleer bekend binnen de club. In 2019 was de eerste editie van het Walking Football toernooi een feit. 

Hans.jpg

Op woensdag 25 mei 2022, werd Hans kort voor de aftrap van de 2e editie van het toernooi verrast voor de Old Stars. Het toernooi zal vanaf heden verder gaan onder de naam Hans van den Boogaard Walking Football toernooi. Een bijzonder warm en emotioneel moment. 

Verschenen Nieuwsberichten rondom onze Old Stars Maarssen

Vernoeming Hans van den Boogaard WF toernooi

29 mei 16:00  Nadat het Walking Football toernooi door bekende omstandigheden twee jaar lang niet georganiseerd kon worden, was het 25 mei gelukkig weer zover, de tweede editie kon bij OSM ’75 van start gaan. Kort voor de officiële aftrap een zeer bijzonder moment. Het toernooi werd vernoemd naar Hans van den Boogaard, erelid en mede grondlegger van ons Walking Football. In aanwezigheid van Hans, Anja en zoon Robert, werd een banner uitgerold met de tekst “Welkom bij het Hans van den Boogaard Walking Football toernooi”. Een bijzonder mooi en emotioneel moment. meer »

383x gelezen

Contract Herman Maas eindelijk rond!

5 mei 18:00  Na maandenlange voorbereiding en intensief contact met de spelersmakelaar van de 77-jarige Herman Maas is het ons gelukt om Herman te behouden voor ons Walking Football team van OSM'75. Herman zal in ieder geval nog een jaar langer blijven en volgens zijn manager (red. dochter Nathalie) zijn er zelfs in de toekomst mogelijkheden voor een nog langer contract. OSM’75 is trots dat zij dit voor elkaar heeft gekregen. Herman heeft een enorme staat van dienst en kon bij alle omliggende clubs aan de slag, echter koos Herman voor het mooie OSM’75. Eerlijkheidshalve moet er ook wel gezegd worden dat OSM'75 het hoogste bod heeft gedaan, een bod dat niet geweigerd kon worden.... meer »

1025x gelezen

UPDATE: OSM Walking Football in real life!

16 februari 12:45  Vanaf zaterdag 11 januari is op RTV Utrecht een zeven delige serie over Walking Football bij OSM '75 te zien.meer »

1786x gelezen

1e Walking Football Toernooi Old Stars Maarssen 24 april 2019

24 april 15:30  OSM '75 is er trots op dat we op woensdagmiddag 24 april 2019 het allereerste Walking Football toernooi kunnen organiseren. De Old Stars Maarssen, zoals onze sterren van weleer zich noemen, hebben er voor gezorgd dat het een enorme happening gaat worden.meer »

49x gelezen

Old Stars Maarssen organiseren 1e eigen walking football toernooi

5 maart 8:00  Op 24 april wordt voor 60-plussers het eerste walking football toernooi in Stichtse Vecht gehouden. Walking football is erg populair en ruim 320 verenigingen in Nederland hebben al een walking football afdeling. meer »

318x gelezen

Walking football team OSM speelt tegen FC Utrecht

26 maart 16:45  Op uitnodiging van het gemeentelijk Sportpunt Stichtse Vecht speelt ons walking football team op donderdag 5 april a.s. vanaf 13.00 uur (sportpark Fazantenkamp) een demonstratiewedstrijd tegen de walking Old Stars van FC Utrecht meer »

271x gelezen

Walking voetbal bij OSM '75 floreert!

14 november 10:30  Onze hypermoderne Walking voetbal afdeling floreert! Reden voor Robbert Oelp, eindredacteur bij RTV Stichtse Vecht om hier een mooi item over te maken.meer »

1036x gelezen

Ook walking football bij OSM '75

12 april 7:00  Walking football is een snel groeiende afdeling binnen de voetbalverenigingen . Zelfs veel BVO’s  (fc. Utrecht, Feyenoord, NEC, NAC, Roda jc enz. )hebben een groep van Old Stars (60+) die een lekker balletje trappen en voor wie de zogeheten 3e helft (koffie drinken, lekker bijpraten, sociale contacten opdoen  etc) ook erg belangrijk is.meer »

343x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!