Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Eerste bekerwedstrijd van het seizoen!

Eerste bekerwedstrijd van het seizoen!

CSW VR2

2 - 0

OSM '75 VR1

Competitie

Groep 3 34

Datum

2 september 2020 20:00

Accommodatie

Onbekend

Zo, dat is even lang geleden. De laatste wedstrijd waar een verslag over geschreven is kan ik me niet eens meer voor de geest halen. Toch leek het meerdere mensen in het team leuk als er hier en daar weer eens een verslagje geschreven zou worden over de wedstrijden dit seizoen. Dus daar gaan we dan gelijk tijdens de bekercompetitie maar mee van start. We zitten dit jaar in de competitie samen met CSW VR2, Graveland ‘s VR1 en Altius VR1, een leuke uitdaging aangezien alleen Altius op hetzelfde niveau speelt. Dit is de 5e klasse, beter bekend als de kelderklasse. Dat werd tijdens de wedstrijd met CSW VR2 dan ook even goed duidelijk gemaakt.

 

Zo stond deze bekerwedstrijd gepland op zaterdag 29 augustus, maar toen speelde heel toevallig CSW VR1 ook een wedstrijd. Verzoekje voor ons of de wedstrijd dan naar woensdag geplaatst zou kunnen worden want als VR1 mee doet is dat voor VR2 natuurlijk wel zo makkelijk. Moet even bij gezegd worden dat CSW VR1 in de 1e klasse speelt. Maar joh prima, we zijn de moeilijkste niet. Ook een leuke uitdaging voor ons, een keertje voetballen tegen meiden die normaliter uitkomen in de 1e klasse. En de rest van VR2 niet vergeten natuurlijk.

 

We begonnen de wedstrijd eigenlijk prima. Er kwamen van onze kant niet echt kansen maar we waren op zich wel prima aan het spelen. Er werd goed gelopen en hier en daar waren we zelfs op zoek naar elkaar en waren we elkaar in de voeten aan het aanspelen. Daarnaast maakte ook onze keepster Iyanla regelmatig een paar mooie reddingen. Toch wist CSW na zo’n 20/25 minuten de bal achter Iyanla in het net te krijgen. Dit was zonde want we waren niet perse de onderliggende partij. Het andere doelpunt viel ook nog in de eerste helft maar aangezien ik geen aantekeningen heb gemaakt van deze wedstrijd zou ik jullie niet meer kunnen vertellen hoe dit precies is gegaan. Een aantal speelsters van CSW maakte nog wel even duidelijk dat ze echt 1e klasse spelen door zich af te vragen waarom wij zoveel wisselden, “WaNt Je MaG TocH MaAr ViJf KeEr WisSelLeN?!”. Anique kreeg in de eerste helft nog wel een keer van achter de bal gespeeld die ze vervolgens doorgaf op Esmee, die op haar beurt scoorde maar helaas bleek dit toen buitenspel te zijn. En nadat Maaike rond de 35e minuut met kramp het veld verliet, moesten we allemaal even herpositioneren. Zo ging Esmee van helemaal voorin helemaal terug naar achterin en kwam Nina als mid-mid te staan. Ook kregen we versterking van Sandra en Duende. Verder waren we wat aan het rommelen voorin en zo af en toe kwam er wel een bal richting het doel van de tegenstander, maar spannender dan dat werd het de eerste helft niet.

 

De tweede helft was voornamelijk proberen zoveel mogelijk balbezit te houden en de tijd vol te maken. We bleven redelijk fel op de bal en Mariska schoot nog een paar keer op doel. Ook kregen we vier corners maar helaas bleef het bij deze doelpogingen. Enfin, het was al met al geen hele bijzondere wedstrijd. Norbert zei dat die het helemaal niet verkeerd vond gaan dus ik denk dat we dat compliment maar gewoon allemaal in onze zak moeten steken met daarbij nog een extra applausje voor Iyanla die echt lekker in de wedstrijd zat. Ik zal in het vervolg wat meer aantekeningen (laten) maken tijdens en na de wedstrijd zodat de verslagen wat inhoudelijker zullen zijn in de toekomst. Joe en tot de volgende wedstrijd!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!