J. Coenen

Accommodatie

Onbekend

Het gezegde “een goed begin is het halve werk” heeft ook een tegenhanger.

“Wie niet goed begint moet dingen gaan herstellen”. Dat was deze wedstrijd voor JO19-1 van toepassing. De 1e helft was er weinig grip op de tegenstander. Na een snelle tegengoal kon Maarssen de wedstrijd bijna helemaal bepalen. Dit leverde nog twee tegengoals op.

Na rust speelde OSM wél met meer lef en werd de tegenstander vaker op eigen helft terug gedrongen. In de counter maakten de middenvelders veel meters en losten de verdedigers veel situaties goed op. De gehoopte snelle goal kwam echter niet voor OSM.  Inzetten van Juan, Sven, Noa, Ryan en Armando haalden de nul niet van het scorebord. Een vervelende, maar verdiende nederlaag in een troosteloze ambiance. Compliment voor de vrijwilligers die in deze Corona tijden helpen om aan alle protocollen te voldoen.

Volgende week speelt OSM bij fc Driebergen.