Eerste winst OSM '75 1 is binnen, Hercules - OSM '75, 2 -3 !

Datum

3 oktober 2020 15:00

Accommodatie

Onbekend

Vanwege de corona maatregelen werd de wedstrijd tussen Hercules vs OSM zonder publiek gespeeld maar met input van Jermaine (waarvoor dank) toch dit verslag. Om 15.00 uur begon de wedstrijd waarbij de regen gestaag bleef vallen. OSM speelde vanaf het begin van de wedstrijd behoorlijk overheersend aan de bal alleen achterin stond het een beetje onrustig.

Na een minuut of twintig counterde OSM waarbij Tugay werd aangespeeld en meteen ook de 0-1 liet aantekenen, lekker hoor. Helaas ging het vijf minuten later achterin mis waarbij een terugspeelbal van Lorenzo door Joshua recht in de voeten van de spits van Hercules werd gespeeld. Die maakte dankbaar gebruik van dit kadootje en was de stand weer gelijk, 1-1.  Het spel golfde daarna op en neer. Ongeveer 10 minuten later, toen OSM even met 10 man speelde omdat Najman geblesseerd het veld had moeten verlaten, counterde ook Hercules en ronde af met de 2-1. Echter OSM bleef aanvallen en wederom vanuit een counter over rechts werd Tugay in stelling gebracht en met een mooi schot in kruising bracht hij OSM weer op gelijke stand, 2-2. Rust.

Na rust bleven beide teams aanvallen maar leek het af te stevenen op een gelijk spel. Er waren niet veel grote kansen meer voor beide partijen maar vanuit een uittrap van Joshua kwam de bal met enig fortuin terecht bij de zeer alerte Jeffrey en die maakte de 2-3. Het leek een mooie dag voor OSM 1 te worden maar een minuut of 10 voor tijd vond de scheidsrechter het nodig om een penalty tegen OSM te geven. Vanuit een corner legde een speler van Hercules de bal met zijn arm klaar voor een schot (waarvoor niet werd gefloten) maar vanuit dat schot werd wel de arm van Peter geraakt en daar gaf de scheids wel een penalty voor. De Hercules speler had echter niet zijn beste dag en hij schoot hoog over. Daarna werden beide teams niet echt gevaarlijk meer en de eindstand werd dan ook 2-3 en de eerste winst voor de jongens was binnen.

Er werd natuurlijk tijdens de wedstrijd ook nog gewisseld. In het veld kwamen Michael voor Najman, Jeffrey voor Jules en Morris voor Diego. Voor Diego en Jim waren er deze wedstrijd voor het eerst basisplaatsen in de competitie. Ook  waren er nog 4 gele kaarten voor diverse OSM spelers maar dat mocht de pret niet deren. Helaas kan de eerste overwinning niet gevierd worden in de kantine maar dat halen we later wel in. Ga zo door!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!