Accommodatie

Onbekend

Helaas…. Veni, vidi, verliezie!

Uitgeslapen spelers, een volle zijlijn, een stralende zon en een strakke grasmat. Alle ingrediënten voor een mooie voetbalochtend! En dat zou het ook worden, maar voor welk team?

De bezoekers van De Vecht mochten het bal openen, wat direct leidde tot een corner. De slimme buitenspeler dribbelde in (wat schijnt te mogen in de jonge jeugd) en schoot hard op doel. Gelukkig stond Jonah goed opgesteld en kon hij de bal voor de lijn stoppen. Een paar minuten later mocht hij weer optreden. De 0-1 leek gemaakt, maar Jonah wist de bal nog net uit de kruising te tikken. Helaas lukte het OSM niet om onder de druk uit te komen. Twee minuten later leek Diego de bal weg te werken, maar wist de sluwe spits de bal toch stiekem binnen te schieten terwijl hij achter Diego stond: 0-1. Ondanks enkele sterke momenten die volgde ging het mis bij een uittrap, waardoor de eerste 10 minuten met 0-2 werden afgerond.

Het eerste aanvallende wapenfeit in het tweede kwart was voor de thuisploeg. Stefan, die een sterk kwart speelde en meerdere aanvallen onderschepte, stuurde Diego weg langs de lijn. Helaas leverde het geen doelpunt op. OSM kwam nog wel dichtbij, maar een pass van Ranomi op Diego leidde tot een schot voorlangs: corner. Die leverde geen gevaar op, maar een minuut later weer een snelle uitbraak met een belangrijke rol voor Ranomi. Helaas geen scorende rol, maar lang kan dat niet meer duren toch? Lang duurde het ook niet, maar helaas waren het de bezoekers die een moment van miscommunicatie achterin direct afstrafte: 0-3.

Na een bekertje limonade en wat tips van de trainer mocht de thuisploeg de tweede helft aftrappen. Een rommelig begin, waar Jonah nog even dacht keeper te zijn… Vol overtuiging verlengt hij een voorzet, met zijn hand… De vrije trap belande echter gelukkig op de paal! De scrimmage die daarop volgde werd met dank aan Diego overwonnen. Hoewel hij zijn ploeg meermaals knap op de been hield, was de focus bij onze geel-blauwe rakkers weg. Bij De Vecht niet en zodoende liep de score uit naar 0-5.

In het laatste kwart leek, net als een week eerder, het kwartje te vallen. Een schitterende verre uittrap van Diego werd door Stefan verlengd naar Braedan. Een mooie lichaamsschijnbeweging, vrij leggen voor zijn linker… 1-5! De speech van de trainer leek te werken, maar helaas was dat van korte duur. De bezoekers stroopte de mouwen nog eens op en liepen uit naar 1-9. Dankzij de man van de wedstrijd, alleskunner Diego, werd de penalty serie nog wel winnend afgesloten!

Twee wedstrijden gespeeld, 2 voor en 18 tegen. Ach, dat maakt op deze leeftijd niet uit. Plezier, leren, elkaar helpen, beter worden en….. inzet! Daar gaat het om. En op dat laatste vlak zijn we de eerste twee wedstrijden afgetroefd. Iets minder kletsen, toekijken en evalueren tijdens het spel… iets meer met de bal bezig zijn.

Gelukkig zijn we pas twee weken en vier trainingen onderweg, alle vertrouwen dat het team de nodige stappen gaat maken. Op naar SV week! Drie keer is scheepsrecht?

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!