Datum

9 september 2017 8:30

Accommodatie

Onbekend

Fris en Fruitig allemaal om 07.45 verzamelen. De sfeer zat er al lekker in voor de wedstrijd tegen SDO JO12-2. De regen kwam met bakken naar beneden, maar dat weerhield de jongens niet om een heerlijk wedstrijdje te voetballen. Onze keeper Vince was geblesseerd en Kieran had zich opgeworpen om in het doel te staan. Ook Tim en Mark zaten in de ziekenboeg.

Het begon rustig, maar na 5 minuten werd er al een mooi doelpunt gescoord door Azzeddine, die we hadden geleend van JO12-2. Kort daarna in de 10e minuut maakte hij er zelfs nog een! In de 13e minuut werd er een tegendoelpunt gescoord door SDO.

Het was erg spannend, maar in de 23e minuut scoorde Arda van dichtbij 3-1. Het bleef weer rustig en na de 30e minuut floot de scheidsrechter af voor rust. Het bleef 3-1. Even iets drinken, bijkomen en luisteren naar een leuke peptalk van de coach.

Tweede helft
De tweede helft ging van start - en ja hoor - in de 37e minuut scoort Hamza 4-1. Na een aantal schoten van de tegenpartij, die Kieran super tegenhield, kregen de jongens weer een kans en kort daarop scoort Bennie in de 40e minuut uit de rebound met een verwoestende knal de 5-1.

Na een mooie combinatie met prachtig teamspel werd het in de 42e minuut 6-1 door Ricky. In de 43e minuut scoort 'verloren zoon' Dyon 7-1, waarna Ricky in de 45e minuut 8-1 scoort. Eventjes was het over en weer met kansen, maar in de 51e minuut scoort Tygo het 9e en laatste doelpunt van OSM, na een mooie overstap van Ricky. SDO kreeg uiteindelijk nog een kans van onze jongens en scoorden hun 2e doelpunt in de 59e minuut, waarmee de eindstand werd bepaald.

De scheidsrechter floot af na de 60e minuut. De eindstand was 9-2 en de jongens waren kletsnat maar erg blij! Het was een superleuke wedstrijd en de toeschouwers hebben een mooie teamprestatie gezien! Het hele team speelde een puike wedstrijd!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!