Datum

23 september 2017 8:30

Accommodatie

Onbekend

Na goed spel en mooie overwinningen in het bekertoernooi stond vandaag de eerste competitietopper tegen vv De Meern op het programma. Voor een aantal van onze mannen was het een sportief weerzien van voormalige ploeggenoten uit de F’jes. Vooraf werd een elftalfoto genomen en ook individueel kunnen we van onze jongens een foto tegemoet zien.

Eigenlijk was de wedstrijd qua spel niet echt om aan te gluren, van beide kanten niet. OSM had een zeer sterk vv De Meern verwacht, maar kwam al vroeg in de eerste helft op onverwachte voorsprong door een doelpunt van Rowan op aangeven van Jaber. Die luxe voorsprong werd echter snel teniet gedaan door slordig balverlies en een open weg voor de tegenstander door het centrum heen. Milan kon de 1-1 net niet meer van de lijn afhalen. Die tegengoal zijn we overigens al lang weer vergeten, zo bleek uit de tweede helft.

Hoewel de wedstrijd niet om aan te gluren was en OSM weer onrustig speelde, was er wel sprake van twee tegenstanders die aan elkaar gewaagd waren. Het spel ging op en neer met hier en daar wat mogelijkheden en kansen. Echt in gevaar is OSM niet geweest, binnen de zestien heerste onze Cas. Het venijn zat hem in de staart. Voor die staart wordt verwezen naar deze korte sfeerimpressie. Kijk nog maar eens goed naar die waanzinnige vrij trap van Nik die de wedstrijd deed kantelen. Het resultaat was bijna euforisch te noemen en het publiek werd echt getrakteerd op een prachtig einde.

De coach/leider van de tegenstander vertrouwde de schrijvende pers toe dat ze blijven gaan voor het kampioenschap. OSM blijft nog even op gepaste wijze bescheiden, de titelaspiraties komen hopelijk vanzelf. Mannen, de eerste en belangrijke stap is vandaag gezet.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!