Datum

25 november 2017 12:45

Accommodatie

Onbekend

Voor de lunchwedstrijd van vandaag waren de fans uit Maarssen en omgeving weer volop uitgerukt. Op een drasssige ondergrond moesten de heren hun titelaspiraties waarmaken. Helaas lukte dat in de eerste helft op geen enkele manier, het spel was uitermate moeizaam tot slecht. Ondanks een vroege 0-1 voorsprong moest OSM met een 2-1 achterstand de rust in.

De tweede helft was niet veel beter en pas in het tweede deel begon het ietwat op voetbal te lijken. De doelpunten waren talrijk, maar het spel bleef mager. Net als vorige week was er ook vandaag helaas weer een symbolisch doelpunt. Het sluitstuk van de wedstrijd, de 2-7, kwam op naam van Radin. Dat doelpunt was voor zijn overleden opa Henk. Sterkte, Radin, Siska en de rest van jouw familie.

Deze keer een kort en ingetogen verslag, de meeste doelpunten zijn echter aan het beeld (link naar filmpje) toevertrouwd. Hopelijk maakt dat nog iets goed van deze dag.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!