Kerst Zaalvoetbaltoernooi - Voetbalvereniging OSM '75

Kerst Zaalvoetbaltoernooi

Kerst Zaalvoetbaltoernooi

Het Wil de Graaf Zaalvoetbaltoernooi

Na 2 jaar afwezigheid, door bekende redenen, staat het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd t/m Onder 13 weer op de agenda.

Zoals iedereen weet is ruim een jaar geleden Wil de Graaf ons ontvallen, Wil was voor velen een bekend gezicht binnen OSM en ook bij de toernooien (jeugdzaalvoetbal, Beer Haagedoorntoernooi, Fijentoernooi) stond ze mij 2 decennia altijd bij. Dit is voor ons aanleiding, eigenlijk vorig jaar al, om het traditionele jeugdzaalvoetbaltoernooi  in de kerstvakantie naar haar te vernoemen.

Dus ook dit jaar wordt weer voor de jeugd t/m 13 jaar Het Jaarlijkse ZAALVOETBALTOERNOOI, en dus de eerste editie van het Wil de Graaf jeugdzaalvoetbaltoernooi, in de Kerstvakantie georganiseerd, de beschikbare tijd is van 8.00 uur tot 20.00 uur op die dag, en wel op DINSDAG 27 DECEMBER 2022!

De teams worden in blokken ingepland, met vooralsnog de volgende indeling;
  • 8.30 uur tot 11.15 uur  Teams Onder 7/8 jongens
  • 11.15 uur tot 14.00 uur  Jongens onder 9/10 en meisjes onder10
  • 14.00 uur tot 16.45 uur  Jongens onder 10-1/11
  • vanaf 16.45 uur  Jongens onder12/13 en meisjes onder 13

De precieze dagindeling is nog niet bekend, hangt natuurlijk mede af van de inschrijvingen in de respectievelijke leeftijdsgroepen, de precieze tijden volgen begin december als we weten wie er allemaal mee doen.

De spelers/speelsters worden ook door de teamleider geïnformeerd, je kunt je bij hem/haar opgeven en ook de verschuldigde € 3,- voor deelname betalen.

We zien jullie graag in grote getale op 27 december in Sporthal Safari.

Voor de duidelijkheid, de spelers worden in de nieuw te formeren teams geplaatst, dus spelen niet met hun reguliere team samen, dus iedereen kan meedoen los van het feit of het hele team mee doet.

INSCHRIJVING GRAAG VOOR 1 DECEMBER via de leiders.

Sportgroeten John Scharenberg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!