Sponsormogelijkheden - Voetbalvereniging OSM '75

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden

Hoe kunt u ons sponsoren?

Voetbalvereniging OSM '75 heeft een sponsorcommissie met als doel sponsors te werven maar ook om de contacten met bestaande sponsors intensief te onderhouden. Dit is een zeer belangrijke taak binnen een vereniging want niet alle doelstellingen zijn nu éénmaal te financieren van de contributiegelden. Daar zijn sponsors voor nodig!! 

Sport speelt een prominente rol in de samenleving. Sport biedt ontspanning, plezier, emotie en is een uitlaatklep. Miljoenen mensen genieten (actief of passief) van sport. Van de sport zelf, de actie, de presentatie en de spanning van de onderlinge competitie. De betrokkenheid die sporters hebben met hun sport creëert voor het bedrijfsleven vele mogelijkheden. De inzet van de spelers en hun drang om te winnen zijn dan ook een perfect platform om 'sport' in te zetten als communicatiemiddel. Sportsponsoring is een volwaardig medium. Daarnaast speelt de sportieve uitstraling die deze vorm van communicatie met zich meebrengt, een unieke rol. OSM '75 biedt u zeer veel mogelijkheden om hier uiting aan te geven..... 

Klik daarom hier ons uitgebreide sponsorpakket te bekijken! 


Wilt u ook iets betekenen voor onze geweldige vereniging, schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een informatiepakket, offerte of gewoon om de mogelijkheden door te spreken. Wij staan u graag te woord! 
 

U kunt ons het best bereiken via sponsorcommissie@osm75.nl; wij nemen dan per ommegaande contact met u op.

 

 

LP

LO

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!