Afgelastingen - Voetbalvereniging OSM '75

Afgelastingen

Afgelastingen

Afgelaste trainingen

Het keuren van de trainingsvelden gebeurt door onze terreinmeester Flip Tengnagel. Zodra hij één of beide velden heeft afgekeurd, zal dit te allen tijde via de site worden gecommuniceerd. Ook zullen we ons uiterste best doen dit via de coördinatoren in de whatsapp groepen met trainers/leiders te communiceren. De leiders/trainers zullen dit veelal doorcommuniceren naar hun spelers.

In de infobalk op de website staat ook een zogenoemde Widget voor afgelastingen. Hier staat ook welke trainingen zijn afgelast. 

In geval van twijfel kun je altijd contact opnemen met je trainer/leider.

Sommige trainingen worden redelijk "last-minute" afgelast bij onverwachte weersomstandigheden. We vragen uw begrip als niet alle zaken tijdig zijn bijgewerkt. 

Afgelaste wedstrijden

Bij afgelasting van wedstrijden kunnen op meerdere niveaus besluiten worden genomen.

Algehele afgelasting door KNVB
De KNVB oordeelt als eerste of er sprake is van een algehele afgelasting. Als zij dit besluiten, wordt dit altijd kenbaar gemaakt op teletekstpagina 603. Wij spelen in district West I. Er wordt onderscheid gemaakt in categorie A en B.

Onder categorie A vallen:

  • Mannen veld standaard t/m 7e klasse
  • Mannen veld t/m res 3e klasse
  • Vrouwen t/m 2e klasse
  • JO19 tm JO14 t/m 1e klasse,
  • JO13 en JO12 top- en hoofdklasse.

Onder categorie B valt de rest

Afgelasting door consul
De consul van de KNVB is Flip Tengnagel, tevens onze terreinmeester. De consul beoordeelt de specifieke toestand op óns sportpark.

Afgelasting door scheidsrechter
In uiterste gevallen kan, als een wedstrijd niet door bovengenoemde instanties is afgelast, de scheidsrechter alsnog beoordelen om een wedstrijd af te gelasten.

In alle gevallen geldt dat de thuisspelende clubs afgelastingen kunnen aantekenen in het officiele programma van de KNVB.
Klik hier om daar te kijken.

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!