Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Ome Willem Fijen toernooi weer Succes!

8 juni 2012 0:00

Op woensdag 30 mei was weer de jaarlijkse afsluiting voor de F teams, het Ome Willem Fijen toernooi, de aftrap werd weer verricht door zoon en dochter van Ome Willem en Tante Martha.

De spelers van de F teams waren weer gemixed tot 8 teams en er werd onder een heerlijk zonnetje weer fel gestreden. In de pauze werd er gestreden om de Penalty Bokaal, waarbij het doel verdedigd werd door Dennie van Doornik. Na een spannende strijd kwam Jessy Mulhuysen als winnaar uit de strijd, en mocht de wisselbeker in ontvangst nemen, de andere deelnemers kregen door Beer een medaille uitgereikt. Intussen waren de eerste teams voorzien van een patatje en was het schema voor de wedstrijden van plaats 3 t/m 8 bekend.

Na deze wedstrijden kwam Ajax F1 aantreden tegen onze E1/E2 combinatie, waarin we weer konden genieten van hoogstaand pupillenvoetbal.

Daarna kon iedereen genieten van de finale van het Ome Willem Fijen toernooi 2012, die verdiend gewonnen werd door het team van Feyenoord. Iedereen had inmiddels patat en ijs gehad en was klaar voor het toetje; De Bekerparade. Beer reikte eerst de prijzen uit van het toernooi, en gaf vervolgens diverse spelers een pluim als aanmoedigingsprijs, voetballer van het jaar, speler van het toernooi en fairplay en nog andere titels.

Na iedereen, de spelers, de scheidsrechters, maar ook de dames achter de bar voor de verzorging, bedankt te hebben gingen alle spelertjes en ouders huiswaarts, waarbij iedere deelnemer nog een beker als aandenken kreeg voor een geslaagd Ome Willem Fijen toernooi 2012.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!