Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws Ons Sportieve Meiden toernooi

Laatste nieuws Ons Sportieve Meiden toernooi

Welkom op de site van ons Sportieve Meiden toernooi

Vanwege het corona virus is het 3e OSM '75 Meidentoernooi (donderdag 21 mei 2020) helaas gecancelled

ALV verplaatst naar voorjaar 2021

8 december 9:15  De Algemene ledenvergadering vindt (statutair) gezien altijd plaats binnen 6 maanden na afloop van het verenigingsjaar. Een verenigingsjaar bij OSM '75 loopt van 1 juli tot 30 juni. Traditiegetrouw doen we dit aan het eind van het kalenderjaar.meer »

309x gelezen

Afgelasting OSM ’75 toernooien vanwege Coronavirus

25 maart 15:15  Gezien de situatie rondom het Coronavirus, de daaraan gekoppelde maatregelen van onze regering en de stellingname van de KNVB hebben we als bestuur nu ook de knoop doorgehakt en met pijn in ons hart moeten besluiten de aanstaande OSM ’75 toernooien te schrappen.meer »

698x gelezen

Organisatie 3e Ons Sportieve Meidentoernooi van start

11 december 23:30  Iets later dan in een ideale situatie is de organisatie van de derde editie van ons zeer succesvolle Ons Sportieve Meidentoernooi van start gegaanmeer »

1155x gelezen

Ons Sportieve Meiden toernooi groot succes!!!

11 mei 18:15  Vorig jaar wilden een aantal ouders al een eigen toernooi voor de meisjes en dames gaan organiseren maar dat was toen niet mogelijk. Dit jaar waren ze er echter op tijd bij en kregen ze al gelijk aan het begin van het seizoen een akkoord en een datum!meer »

812x gelezen

10 mei - 1ste Ons Sportieve Meiden Toernooi OSM'75

6 mei 15:00  Dankzij diverse sponsors hebben we naast het toernooi nog extra vermaak! Iedereen is welkom om er samen een gezellige dag van te maken!meer »

398x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!