Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zonnepanelen OSM '75 door Particulieren

Zonnepanelen OSM '75 door Particulieren

Laat de zon schijnen voor OSM '75!

Adopteer een zonnepaneel

Onze voetbalclub heeft al belangrijke stappen genomen op de weg van verduurzaming van het sportcomplex Fazantenkamp. Verduurzaming is niet allen goed voor het klimaat maar ook voor de clubkas. Daarom willen wij doorgaan en willen we 154 zonnepanelen op het dak van onze verbouwde accommodatie plaatsen.

Wilt u een bijdrage leveren aan de verdere verduurzaming bij vv OSM’75? Adopteer dan 1 of meer zonnepanelen. Ze kosten € 200 ,- per stuk. Voor dit bedrag wordt het zonnepaneel aangeschaft en aangelegd. De energieopbrengst van het paneel gaat volledig naar vv OSM’75 als beheerder van Sportpark Fazantenkamp. De andere gebruikers van het sportpark zoals Niftarlake school en de BSO Norlandia profiteren navenant mee. Zowel leden (individueel of als groep/team), niet leden en bedrijven kunnen een zonnepaneel adopteren.

Wij streven naar de plaatsing van circa 150 zonnepanelen, waarmee OSM ’75 grotendeels zelfvoorzienend wordt in het stroomverbruik.

Waarom een zonnepaneel adopteren?

  • U helpt vv OSM’75 grotendeels zelfvoorzienend te worden voor energie. Daarmee levert u een belangrijke bijdrage aan de realisatie van een nóg mooiere sportieve voorziening voor heel Maarssenbroek.
  • U draagt bij aan een duurzamere wereld.
  • U ontvangt een op naam gesteld certificaat van ‘uw’ zonnepaneel.
  • U krijgt een vermelding op onze website. Doneert u liever anoniem? Ook dat kan natuurlijk. U kunt dit aangeven op het aanmeldingsformulier.
  • Uw (bedrijfs)naam staat straks ook op een scherm in clubgebouw van vv OSM’75 met de opbrengst van uw zonnepaneel/panelen. Uiteraard alleen met uw toestemming.
  • U ontvangt ook een ‘communicatie-kit’, met daarin uw certificaat digitaal en een bericht om te verspreiden via social media. Vanzelfsprekend delen wij uw (bedrijfs)steun ook via onze social media-kanalen.

 

Doet u mee met 1 of meer zonnepanelen? Dan maakt u kans op een rondleiding tijdens de bouw.

Heeft u eerst nog vragen? Mail ons via zonnepanelen@osm75.nl.

Ja, ik doe mee!

Zonnepanelen OSM '75 door Particulieren


Als u bereid bent uw bijdrage direct te voldoen, vul dan onderstaand het aantal panelen in dat u wilt sponsoren. U wordt dan direct naar het betaalscherm van iDeal begeleid.

aantal
x € 200,00

Als u uw bijdrage liever per factuur wilt te voldoen, vul dan onderstaand het aantal panelen in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op

€ 0,00
Selecteer uw bank:


* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!