Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zonnepanelen OSM '75 door Bedrijven

Zonnepanelen OSM '75 door Bedrijven

Laat de zon schijnen voor OSM '75!

Graag willen wij met u een win-win situatie creëren. Wij gaan er van uit dat u een maatschappelijk verantwoorde ondernemer bent en bereid bent om mee te werken aan verduurzaming en energiebesparing. Dit kan door te investeren met aftrek van belastingen en worden milieubelastende activiteiten van uw onderneming gecompenseerd.

Daarnaast is het ook een imago-verbetering voor u als ondernemer. We leggen het zo in meer detail uit. Uw mag natuurlijk ook gewoon 1 of meerdere zonnepanelen sponsoren zonder gebruik te maken van deze belastingaftrek.

De voetbalvereniging OSM’75 wil ook verduurzamen en energie besparen. Daar zijn we al flink mee opgeschoten met de recente verbouwing van onze accommodatie maar met zonnepanelen zouden we toch een stuk verder kunnen komen met het streven naar het energieneutraal worden. Door te investeren in onze voetbalclub helpt u daarbij; als tegenprestatie laten wij op schermen in de kantine en op onze website uw advertentie zien en hoeveel de door u gesponsorde zonnepanelen aan CO2 reductie en Kwh hebben opgebracht.

Hoe werkt het?

Door te investeren in verduurzaming en energiebesparing mag u gebruik maken van de  Energie-investeringsaftrek (EIA). Het tarief voor 2021 is 45,5 % aftrek van de fiscale winst voor een investering van minimaal 2500 euro.

Hoe maakt u gebruik van de regeling?

 1. Binnen 3 maanden na de investering doet u een melding bij  RVO.nl.
 2. U ontvangt een ontvangstbevestiging die u moet bewaren bij uw boekhouding.
 3. Geef de energie-investeringsaftrek aan in uw aangifte. Daarna beslist uiteindelijk de Belastingdienst over uw aangifte. Eventueel wordt die beslissing ondersteund door een advies van RVO.nl.

Meer informatie

 • Algemene regels en Voorwaarden investeringsregelingen (belastingdienst.nl)
 • Specifieke informatie over de EIA op website belastingdienst vindt u hier.
 • Speficieke informatie over de EIA op website RVO vindt u hier.

Waarom in een zonnepaneel investeren

 • U helpt vv OSM’75 zelfvoorzienend te worden voor energie. Daarmee levert u een belangrijke bijdrage aan de realisatie van een nog mooiere sportieve voorziening voor heel Maarssenbroek.
 • U draagt bij aan een duurzamere wereld.
 • U ontvangt een op naam gesteld certificaat van ‘uw’ zonnepaneel.
 • U krijgt een vermelding op onze website. Doneert u liever anoniem? Ook dat kan natuurlijk. U kunt dit aangeven op het aanmeldingsformulier.
 • Uw (bedrijfs)naam staat straks ook op een scherm in clubgebouw van vv OSM’75 met de opbrengst van uw zonnepaneel/panelen. Uiteraard alleen met uw toestemming.
 • U ontvangt ook een ‘communicatie-kit’, met daarin uw certificaat digitaal en een bericht om te verspreiden via social media. Vanzelfsprekend delen wij uw (bedrijfs)steun ook via onze social media-kanalen.

 

Doet u mee met 1 of meer zonnepanelen? Dan maakt u kans op een rondleiding tijdens de bouw.

Heeft u eerst nog vragen? Mail ons via sponsorcommissie@osm75.nl.

Ja, wij doen mee!

Zonnepanelen OSM '75 door Bedrijven


Als u uw bijdrage per factuur wilt te voldoen, vul dan onderstaand het aantal panelen in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op

Als u bereid bent uw sponsorbijdrage direct via iDeal te voldoen, vul dan onderstaand het aantal panelen in dat u wilt sponsoren. U wordt dan direct naar het betaalscherm doorgeleid.

aantal
x € 200,00
€ 0,00
Selecteer uw bank:


* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!