Datum

24 maart 2018 11:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag begonnen de jongens na 2 weken zonder wedstrijd weer aan de competitie, uit tegen Desto JO9-2. Gekleed In de nieuwe shirts gesponsord door Eethuis de Helden in Utrecht.

Of het aan de lange rustperiode lag, aan de training of de nieuwe shirts daar zijn we nog niet uit, maar de jongens gingen fantastisch van start. Er werd goed samen gespeeld, fel verdedigd en onderling positief gecoacht. Na een paar fantastische reddingen van Dani, en een paar pogingen van OSM, was het Dex die de keeper met een heerlijke knal onderkant lat verraste, helaas ontbreekt hier de doellijn technologie, want volgens de scheidsrechter was de bal niet over de lijn geweest. 1 minuut later was het Jort die dan toch het net liet bollen 0-1. Door vroeg druk zetten van Tobian prima verdedigen van Mees en Levi, kwam Desto niet verder dan een paar schoten van afstand. Na de rust nam Levi plaats onder de lat en Dani achterin. Milan op de plaats van Tobian en Pascal voorin. Ook nu werd er fel en goed gespeeld. Wat resulteerde in een aantal mooie kansen, helaas zat de afwerking niet mee en was het Desto dat vlak voor tijd de gelijkmaker scoorde 1-1. In tegenstelling tot voorgaande wedstrijden waar de koppies nog wel eens gingen hangen, haalde OSM de laatste minuten alles uit de kast om die winnende binnen te schieten. Na een paar goede doelpogingen was daar een mooie dieptepass van Tobian op Pascal, die prima op de keeper afging en beheerst binnen schoot 1-2. Desto mocht nog aftrappen, maar de scheidsrechter floot voor het einde. Jongens dit was een heerlijke wedstrijd, jullie hebben gestreden als Helden. Ga zo door.

Dank aan onze nieuwe sponsor. U vind Eethuis de Helden aan de Jan van Galenstraat 6 in Utrecht. www.eethuisdehelden.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!