Datum

10 november 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

In een wedstrijd op hoog niveau verloren we uiteindelijk nipt met 2-1 van koploper EDO. Onder herfstige omstandigheden werden we vanaf het begin van de wedstrijd flink onder druk gezet door een uitstekend voetballend EDO. Wij hadden ons middenveld flink moeten omzetten daar we Nathan, Patrick, Stef, Rowan en Kevin misten. Gelukkig wilden Stan en Sebastiaan met ons meedoen maar het duurde ruim een half uur voordat we onder de druk van de tegenstander uit konden komen. Ondanks dat de uitstekend keepende Servin veel schoten uit zijn doel geranseld kregen we er twee om onze oren. Vlak voor rust kregen we drie enorme kansen, helaas konden deze niet verzilverd worden door Mathew en Jelle.

Na rust was het spelbeeld behoorlijk veranderd. Niet dat wij veel beter of slechter speelden maar bij EDO lukte er ook niet veel meer en daardoor golfde het spel op en neer onder prima leiding van de arbiter. Uiteindelijk was daar toch de aansluitingstreffer, Thijs maakte met een prachtige boogbal de 2-1 en nu werd de strijd nog heftiger. Beide teams vochten om elke centimeter maar buiten een vrije bal van Thijs op de lat lukte het niet meer om te scoren. Op basis van de eerste helft heeft koploper EDO deze wedstrijd verdiend gewonnen al had het in de tweede helft nog wel een gelijkspel kunnen worden. Onze geelblauwe leeuwen hebben in ieder geval gestreden tot het gaatje. We staan nu gedeeld vierde op 5 punten van koploper EDO.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!