Datum

17 november 2018 13:30

Accommodatie

Onbekend

Het was vandaag uitstekend voetbalweer, een graad of 8 en een heerlijk herfstzonnetje. Onze mannen hadden er dan ook veel zin in en dat was te merken. We kwamen dan ook als een speer uit de startblokken en binnen 10 minuten stond het 2-0, twee keer Servin.

Coach Edwin had veel moeite gehad om een representatief elftal op de been te krijgen, we misten net als vorige week ons complete middenveld. Daar was hij prima in geslaagd, vooral Thijs was een prima zet en rechtshalf en man of the match Erwin was vandaag onnavolgbaar. Rowan stond op links, het middenveld klopte als een zwerende vinger.

Rick vormde een sterk centrum met Hidde, en beide backs Ruben en Ruben hielden de boel voor de prima keepende Hidde verder dicht. Voorin waren Anthony, Matthew en Servin een plaag voor de verdediging van UVV. Helaas verzuimden we de wedstrijd al voor rust in het slot te gooien, ik ben de tel kwijt geraakt maar we hebben minimaal een keer of zes alleen voor de keeper gestaan.

Helaas misten we deze kansen of de keeper van UVV redde bekwaam waardoor het, toen we aan de thee gingen, nog steeds maar 2-0 stond, in plaats van 6-0 ofzo.

In de tweede helft begonnen we nog goed, daar was weer Servin die na een assist van Matthew de 3-0 liet aantekenen. Maar langzaamaan kwam het goed voetballende UVV wat beter in de wedstrijd. Bij ons vloeiden de krachten langzaam weg zodat we er wat minder fel opzaten en vijf minuten voor tijd werd het dan ook 3-1.

In de 91e minuut viel ook nog de 3-2 maar deze werd terecht wegens buitenspel door de goed fluitende scheidsrechter afgekeurd. Zo zitten we nog steeds dicht achter de koplopers in de poule en kunnen tevreden terugkijken op een zeer sportieve en lekkere pot voetbal.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!