Datum

2 februari 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Geheel onverwachts moesten we op zaterdag 2 februari een wedstrijd spelen bij Elinkwijk. Alle wedstrijden bij OSM waren afgelast en ook bij Elinkwijk waren bijna alle potjes geschrapt. Ook het eerste ging vandaag niet door waardoor zelfs de frituurpan in de kantine niet was aangezet en een tosti de enige warme hartige snack was die verkrijgbaar was…

Onder druilerige omstandigheden werd het een leuke sportieve wedstrijd tegen een uitstekend voetballende tegenstander en een prima scheids. We kwamen na een minuut of twintig op een 0-1 voorsprong na een mooie aanval over vier schijven die door Nathan lekker werd ingeschoten. Tien minuten later gaven we de voorsprong binnen enkele minuten weg door twee fouten in onze verdediging. We werden daarna weer sterker maar vlak voor rust counterde Elinkwijk naar een 3-1 voorsprong.

Dit was zeker geflatteerd maar ja, het gaat nog steeds om de doelpuntjes in dit spel. In de tweede helft bleef het spelbeeld vrijwel hetzelfde alleen waren wij deze keer effectiever. Door doelpunten van Ruben Zwart en Thijs van de Maat werd het toch nog een fijne 3-3 en blijven we op een mooie vierde plek in onze poule staan.  Aanstaande zaterdag 9 februari spelen we om 14:30 uur thuis tegen HMS, kom ons gerust eens aanmoedigen!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!