2 februari 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Dag lieve kijkbuiskindertjes,

De tijd is weer aangebroken, na een hele lange winterstop mochten we zaterdag eindelijk weer eens ten strijde trekken tegen DHSC VR2 uit. Het was nog even spannend of deze wedstrijd wel door ging, maar we hadden hoge verwachtingen na ons sneeuwavontuur van vorig seizoen (voor de nieuwe supporter, we moesten toen ook bij DHSC spelen terwijl het sneeuwde, was op z’n zachts gezegd vrij koud).
De eerste afgelasting na de winterstop was bij EDO U, waar we de afgelasting pas hoorden terwijl we al bijna op het veld stonden maar daardoor hebben we de volgende wedstrijd daar wel recht op allemaal een drankje naar keuze én een schaal bitterballen. Joe doen we het voor! Gefeliciteerd nog trouwens Sebas! De tweede was tegen Vreeswijk, ook niet heel erg want ook toen was de temperatuur rond het vriespunt.

Maar goed, we begonnen wat afwachtend aan het spel. Opzich niet gek na zo een lange winterstop maar DHSC wist hier gelijk gebruik van te maken. Na zo’n vijf tot tien minuten lag de bal voor het eerst achter Iyanla. DHSC wist goed gebruik te maken van de ruimtes die open lagen in ons spel en wisten op die manier ons goed weg te tikken. Het tweede doelpunt was helaas heel knullig, de bal stuiterde net te hoog voor Iyanla waardoor de stand binnen een twintig minuten op 2-0 voor DHSC stond. Hosna kreeg nog een dikke knuffel van de nummer veertien toen ze in het veld kwam, als teken van herkenning van de vorige wedstrijden. Ook Marleen haar enkels werden deze wedstrijd niet gespaard, maar ze kon gelukkig afgelopen woensdag wel weer trainen. En natuurlijk was daar ook weer onze stormram Maaike, over wie de achterhoede zelfs zei “die verdient een stoot jonge”. DHSC wist uiteindelijk nog een corner te bemachtigen en een van hen wist deze op een prachtige manier, sorry maar hij was echt mooi, in het doel te koppen. 3-0, maar we gingen wel strijdend ten onder.

Na een heerlijke vieze kop voetbalthee gingen we voor de tweede helft het veld op. Op verschillende kansen van beide teams na gebeurde er eigenlijk vrij weinig in deze helft. We lieten niet meer over ons heen lopen maar wisten het doel van DHSC helaas ook niet meer te bereiken. Kijkend naar de tweede helft hebben we dus technisch gezien gelijk gespeeld! Ach, volgende week beter. Tegen Benschop. Ik ben nu al bang.

Ohja en het leukste nieuws van deze wedstrijd: Ons Nientje was eindelijk weer terug. Na twee maanden in de Filipijnen te hebben rondgehuppeld heeft Nina vandaag gewoon weer een volle wedstrijd gespeeld. Fijn dat je er weer bent Nina, ook al lijken we nu wel erg wit naast jou tijdens het douchen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!