Datum

17 november 2018 15:15

Accommodatie

Onbekend

We begonnen goed aan de wedstrijd, zaten er gelijk goed op en waren goed druk aan het zetten. Het was maar goed ook dat we veel bezig waren want het was me toch een partij koud. Het druk zetten loonde al snel in een doelpunt van Marleen met een assist van Jessica. We gaan steeds beter zien waar de gaten in de verdediging zitten en maken hier ook gebruik van door de bal via daar door te geven aan onze spitsen! Lekker meiden.

In de 15e minuut zag Britt ze even vliegen want die zwaaide waardoor de bal tegen haar hand kwam in de 16-meter, een penalty dus. We hadden ongelofelijk geluk want hij kwam tegen de paal maar helaas wist de tegenstandster hem in de rebound alsnog in het net te schieten. Een onverdiende 1-1, want verder waren ze nog niet veel op onze helft geweest. Gelukkig wist onze Marleen dit al heel snel, nog geen vier minuten later, weer goed te maken door de bal achter de keeper te leggen. Na een kwartier heen en weer hobbelen, met vooral vaak [onterecht….] terug gefloten te worden voor buitenspel, was het uiteindelijk Anique die de beslissende 3-1 maakte. Een lob vanaf 30 meter met de buitenkant voet over de keeper, ik ben best trots op mezelf. Oke, verder met het verslag voor het team..

De sfeer werd de tweede helft wat grimmiger, zo had een van de tegenstander nogal grijpgrage handjes en dacht de ander dit keer Floor opzij te kunnen zetten. Daar was Floor natuurlijk niet van gediend en zo werd de sfeer steeds wat minder gezellig. Jessica schoot de bal nog een keer op de paal op aangeven van Marleen, Maaike stond af en toe eens in het 16-metergebied van de tegenstander te koekeloeren en Mariska miste het doel op een paar CM na. Het was op het laatst meer overleven dan mooi voetbal spelen maar we hebben weer drie punten binnen en hebben zelfs voor het eerst met meer dan 1 doelpunt verschil gewonnen! We gaan echt de goede kant op, TROTS! Ook nog even een speciale shout-out naar Iyanla die weer geweldig gekeept heeft, zeker in de 1e helft met een hele felle laag hangende zon! Ook nog eentje dan voor Sanne die op spectaculaire wijze de bal uit het net wist te houden toen het Iyanla net niet lukte. Dat is pas samenwerken! OP NAAR VOLGENDE WEEK (Spoiler alert; die winnen we ook).

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!