Datum

22 september 2018 12:00

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag verzamelden we om half 11 zodat we om 12:00 onze eerste competitiewedstrijd konden spelen tegen VV Benschop. Dit is alweer het derde seizoen dat we tegen Benschop speelden, dus we wisten dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden. Ook zaten we niet heel ruim in wisselspeelsters dus het werd nog spannend!

In de eerste minuut viel helaas al de 1-0 voor Benschop, maar daarna hielden we goed onze koppies erbij! We combineerden goed, maakten allemaal mooie acties en uiteindelijk leidde dit ook tot de 1-1. Hosna schoot de bal richting het doel en Nina maakte dit af met een mooi schot over de keeper. YES! Met deze stand gingen we ook de rust in.

Het regende ondertussen, en niet zo’n beetje ook. Het werd helaas 2-1 en 3-1 voor Benschop maar we bleven ervoor vechten! Toen pakte de keeper van Benschop de bal in haar handen buiten de zestienmeter, iets wat alleen Mariska en de scheidsrechter was opgevallen. Marleen schoot deze prachtig in het doel, wat zorgde voor de 3-2! Het regende op een gegeven moment zo hard dat we allemaal helemaal doorweekt waren en zelfs de bal niet meer zagen. De scheidsrechter staakte de wedstrijd tijdelijk want zo kan je niet voetballen. Hij kwam nog met het voorstel om de resterende 13 minuten te skippen maar dat wilden we niet. Nat waren we nu toch al. Bij het hervatten van de wedstrijd werd het helaas ook nog eens 4-2, hadden we toch maar het voorstel van de scheidsrechter geaccepteerd. Toen de keepster van Benschop in de 85e minuut de bal verkeerd uitschoot kwam die bij Mariska terecht, die toen vanaf de middenlijn de bal in het doel wist te schieten. Weer een prachtig doelpunt van OSM ’75! Helaas werd het geen 4-4 meer want een gelijkspel hadden we zeker verdiend!

Onze eerste competitie wedstrijd zit er dus op. Verloren maar wel gestreden!  Het gaat echt zichtbaar steeds beter met het team wat ontzettend leuk is om te zien, wie weet gaan we ooit nog vaker winnen. Voor nu staat aankomende zaterdag de wedstrijd tegen VV De Meern thuis op het programma.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!