Scheidsrechter

E. Tamse

Accommodatie

Onbekend

Ik kan me niet herinneren dat we ooit zo effectief waren in een wedstrijd. DWSM was de eerste helft best aan ons gewaagd maar waren niet erg scherp voor ons doel . En anders trad onze prima keep van vandaag Hidde Zonder handelend op. Wij counterden een aantal keer levensgevaarlijk en de eerste twee grote kansen werden meteen verzilverd. De eerste door Deniz en de tweede werd zeer fraai in de verre hoek geschoten door snelle Jelle.  In het laatste kwartier van de eerste helft kregen we nog een paar prachtige mogelijkheden maar toen stond het vizier even niet op scherp of waren we wat te zelfzuchtig.

Ook in de tweede helft kregen we nog volop ruimte maar was uw verslaggever op weg naar huis, want na bijna twee wedstrijden lagen z’n tenen bijna los in zijn schoenen van de kou. We liepen uit naar een prachtige 0-7 door doelpunten van weer Deniz (2), Jelle, Jeroen (jaja, het eerste schaap is over de dam) en een snoeiharde kopbal van Patrick vanuit een corner.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!