E. Wildschut

Accommodatie

Onbekend

De lijst met afwezigen was lang deze week. Uiteindelijk waren voor deze thuiswedstrijd 12 spelers beschikbaar. In de slotfase werd het daarom lastig om de verdiende winst ook binnen te halen. Maar dankzij een prima inzet van het team en het karakter van een paar spelers die eigenlijk gewisseld moesten worden lukte het om de 1e winst van het seizoen te behalen.

Het tempo op deze zonovergoten dag lag voor rust erg laag deze wedstrijd. Jonathan bouwde voorzichtig op, maar wist amper in de buurt van de 16 meter van OSM te komen.  Voor OSM waren er kansen voor Noa, Sven en Bas.  Na een aanval over rechts in de 22e minuut bereikte Sezay Sven die vanaf zo’n 20 meter binnenschoot.  Ondanks het veldoverwicht van OSM was het toch 1-1 bij rust. Een lage voorzet werd van binnen de 16 meter geplaatst ingeschoten.

In de rust moest de enige wissel al worden ingezet en dus moesten een paar spelers die niet al teveel ritme hadden de hele wedstrijd uitspelen.  Kort na rust een prima opsteker. Een pass van Dylano bereikte Noa die de keeper omspeelde en beheerst zijn team weer op voorsprong bracht. OSM bleef de bovenliggende partij en kwam halverwege de 2e helft zelfs op 3-1. Noa kwam de 16 meter in, zag Juan er beter voorstaan en liet hem van dichtbij scoren.

Daarna sloeg de vermoeidheid toe, OSM moest terug en kreeg een stel corners tegen die goed werden verdedigd. Echte reddingen hoefde Joris niet te verrichten omdat de organisatie goed stond.

Een wedstrijd winnen voelt nóg  lekkerder als je ook echt tot de bodem hebt moeten gaan om dat te bereiken. Het team liet in deze wedstrijd zien dat ook te kunnen opbrengen.