Componistenlaan 1
3451SX
VLEUTEN
tel. 030-6661230

Geïnspireerd door de razende reporter van OSM klim ik zelf ook maar weer eens in de pen voor een kort verslagje Desto - OSM '75 MO9-1.

Op een mooie zonnige zaterdagochtend gaan we voor de 2e keer dit seizoen naar het mooie sportcomplex van Desto. De vorige keer werd er met 0-7 gewonnen, maar we weten inmiddels dat dit niet zo veel zegt. Vorige week werd er met 4-10 verloren bij Montfoort terwijl we daar eerder dit jaar met een dikke 3-14 winst naar huis gingen. Één speler en een flinke wind tegen kan soms al het verschil maken in de 6e klasse meisjes.

Maar vandaag met de zon in de rug gingen onze meiden voortvarend van start. Door mooie snelle goals van Caro(2x) en Saar stond het na 10 minuten al 3-1 voor. Blije koppies in de korte pauze en lekker zo door gaan het 2e kwart. We even opletten dat we niet vergeten te verdedigen met z’n allen. Anders komen er echt nog een paar mooie aanvallen van de snelle meiden van het prima team van Desto. Gelukkig wisten onze meiden de rest van de 2e en 3e kwart sterk te verdedigen. Desto prikte er wel nog 1 goaltje bij en bij ons wist Caro wederom nog 2x hard het net te raken. Ook verdediger Grace en spits Naoual scoren beiden een mooi doelpunt!

Toen ontstond bij de technische staf het idee om degene die nog niet gescoord hebben voorin te zetten en de doelpuntenmakers achter om te kijken of we als team kunnen proberen iedereen te laten scoren! Kurdistan, Fayenne en Lieke gingen een poging doen het laatste kwart. Met volle enthousiasme gingen de meiden ervoor en wist Lieke nog een goal te maken.

Met de gedachte ‘als je KAN scoren, MOET je scoren’ wist Naoual er wel nog even stiekem 2 in te knallen. Als afsluiting van de wedstrijd nog een doelpuntje voor Desto en met een voldaan gevoel gingen we penalty’s nemen. Eindstand 3-10

We wisten dat we het moesten doen zonder de sterke Lynn in de verdediging maar gelukkig hebben we het gered. Prima gedaan meiden en heel leuk om te zien dat de doelpunten leuk met elkaar gevierd worden met een high five!