5 september 2017 20:00

Accommodatie

Onbekend

Vanavond stond de oefenwedstrijd tegen EDO uit Utrecht op het programma..

De eerste helft had OSM duidelijk het betere spel tegen de 4e klasser. Het gaf geen kans weg , scoorde via Roy verdient 0-1. Uit corners kopten Darnell(net naast) en Peter (paal) bijna 0-2 binnen. De 0-1 was tevens ruststand.

In de 2e helft was het spel van OSM een stuk minder en ging de ploeg mee in het tempo van de thuisploeg die in de 2e helft met een geheel ander team speelden. Een aantal goede voorzetten van Pascal konden niet worden afgemaakt, maar de prima vrije trap van Enrique die via de lat het veld weer in sprong werd door Angelo op waarde geschat. Hij verdubbelde hiermee de voorsprong. EDO wist snel de aansluiter te scoren maar de scheids had al gefloten voor een overtreding van Jeffrey, wat dus niet een goal maar een pingel betekende.

De penalty werd vervolgens prima door Richard gestopt. Hierdoor bleef de 0-2 op het bord en was de overwinning een feit.

OSM: Richard, Darnell, Peter, Justin, Prince, Pascal, Morris, Baris, Luke, Angelo, Roy, Lorenzo, Enrique, Jeffrey.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!