Onbekend

De weersvoorspellingen waren niet al te best. Nadat de wekker ging was iedereen ook benieuwd of het door zou gaan.
Gelukkig speelden we uit bij V.V de Meern op het hoofdveld, dit is een kunstgrasveld mét tribune en duguots. Ideaal voor alle supporters en de staf. En het ging gelukkig door.

Er waren wat afmeldingen en blessures waardoor we even moesten zoeken naar wisselspelers.
De eerste helft kregen we hulp van Tessa en Kim uit mo13-2. Daarna gingen zij verder naar hun eigen team.
We hadden een wervelende start, na 4 minuten stonden we al op 0-1 voorsprong door een mooie goal van Sanne.
Voorin wisten we elkaar de eerste helft heel goed te vinden en werd er goed over gespeeld en de vrije ‘man’gevonden. 2 minuten later kreeg Erjona de bal voor de voet, even leek het erop dat ze misschoot, maar een herkansing schoot ze er prima in.
0-2
Langs de kant stonden de wissels te popelen om mee te voetballen, Joske kwam erin.

Weer kreeg Sanne de bal lekker op haar schoen en in de 19e minuut stonden we 0-3 voor.
Daarna kreeg Joske een bal in haar voeten, ze nam hem mooi mee richting de goal, na goed nadenken en niet teveel pingelen voorin schoot ze, en Raak!!!
0-4
Nog geen minuut later, weer Joske, 0-5.
We kregen vleugels en alles leek te lukken.
Na de rust begonnen we weer enthousiast en vergaten even te voetballen, ook leek het even dat v.v. de Meern ineens met 6 spitsen voorin stond en wat meer de aanval opzocht.
Na 3 minuten kwamen we toch weer in schiet positie en Sanne kon hem weer in het net leggen. 0-6

Achterin moesten Roumaisa en Robine weer even op scherp gezet worden. Die eerste helft kregen ze bijna geen bal, dus het was even schakelen en weer alert zijn.
Het middenveld werd even een rommeltje en er ontstond paniek, de bal werd weggerost en Sanne kreeg een bal op haar neus. Ze moest er met een bloedneus en vanaf.

De meiden wisten elkaar weer goed te vinden en het leuke overspelen wat we de eerste helft zagen werd weer goed opgepakt. Vanaf de verdediging stond Charlize haar ‘mannetje’ en kreeg de bal bij Sienna in dr voeten.
Sienna draaide mooi weg aan de linkerkant en kon de voorhoede bereiken.
Danique kreeg een kans om te schieten en deed dat ook. Bam 0-7
Goed om je heen kijken werd dus beloond.
Vanaf het moment dat Jeske rechtback positie terug kreeg, leek ook zei het overzicht weer terug te vinden. Noor heeft achterin goed meegelopen, niet alleen met de tegenstander maar ook gezien dat je af en toe moet opschuiven om je medespelers rugdekking te geven.

In de 47e minuut kreeg Michelle op zo’n 20 meter voor de goal een bal voor haar voeten en probeerde met een lob over de keeper heen te schieten, even leek het mis te gaan want de keeper zat er met haar vingers aan. Maar toch belandde hij achter de doellijn. 0-8
Laatste 10 minuten hebben we nog even gebruik mogen maken van een speler uit mo11-2, Sofie.
Haar wedstrijd was afgelast en zo kon ze mooi even met haar grote zus meevoetballen.
En het laatste doelpunt kwam dan ook van de schoen van Sanne, via een tegenstander, dat dan weer wel, maar of hij als eigen doelpunt geteld wordt…….
Eva hebben we vandaag weinig in actie gezien, maar wat ze deed was goed.
Wel makkelijk natuurlijk, maar denk niet dat we volgende week weer zo’n wedstrijd krijgen.

Leuke wedstrijd gezien, we zijn iig door naar de volgende ronde beker.

Volgende week begint de competitie waardoor de tegenstander iets gelijkwaardiger zal zijn.