Datum

2 september 2017 12:00

Accommodatie

Onbekend

Vanmorgen begonnen de JO11-1 aan hun eerste beker wedstrijd tegen desto JO11-1. Desto speelt in de competitie een stukje hoger dan ons, dus we wisten dan het een zware wedstrijd zou worden. We begonnen goed aan de wedstrijd en konden mede door goed keeperswerk lang tegenstand bieden.  Desto wist 1 keer te scoren in 20 minuten maar in de laatste tien minuten gaven we het helemaal weg en stond het ineens 5-0 ! Dat was ook de ruststand. Het team kreeg de opdracht om de tweede helft compacter te spelen en dat ging dan ook veel beter. We gaven minder doelpunten weg en kregen zelf ook nog drie echte kansen. Eindstand 7-0 voor desto.
Wel erg trots op het team want het is blijven vechten en door twee afwezigen hadden we maar 1 wissel waardoor ze echt tot het uiterste moesten!
Volgende week staat Elinkwijk op het programma.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!