Datum

23 september 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Het is Osm1 niet gelukt de eerste wedstrijd tegen het onbekende HSSC61 te winnen. In de eerste helft was Osm de betere ploeg, had het meeste balbezit en creëerde wat kansjes. Voor de goal was men niet scherp genoeg..Zo kon een vrije trap van Ramon helaas niet ingetikt worden.

De 2e helft kwam OSM niet scherp uit de kleedkamer. De tactiek viel in het water nadat HSSC 2x achter elkaar genadeloos toesloeg. 0-2. Yvan en Mikey kwamen in de ploeg voor Baris en Pascal en brachten meer power maar het duurde tot de 74e minuut voordat Roy ut een voorzet de aansluiter binnen kopte. Daarna kreeg OSM nog een aantal kansen om de verdiende gelijkmaker te scoren maar de keeper pakte de inzetten van Luke ( in de ploeg voor Randy) Angelo en Yvan. Terwijl de kopballen  van Roy over de goal gingen..

Richard, Darnell, Ramon, Justin, Prince, Morris, Baris, Randy, Pascal, Roy, Angelo   Mikey, Yvan, Luke wissel: Jeffrey  grens : Henri

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!