7 oktober 2017 15:15

Accommodatie

Onbekend

Na de zepert in de 1e thuiswedstrijd tegen HSSC was er OSM1 veel aan gelegen de thuiswedstrijd tegen FC Driebergen te winnen om aansluiting te houden met de koplopers.

In een hoog tempo zette OSM Driebergen onder druk en na 16 minuten spelen mocht Luke een fantastische steekbal van Baris tot doelpunt promoveren. OSM bleef de sterkste in de eerste helft en creeerde wat kansen. Vlak voor rust wist het zelfs te scoren. De goal van Randy werd echter om discutabele redenen op advies van de grensrechter afgekeurd.

In de 2e helft mocht de uitblinkende Randy toch zijn verdiende goal scoren. Uit een afgemeten voorzet van Darnell, kopte hij krachtig binnen (2-0). Verdedigend stond het goed met Prince, Ramon, Jeffrey, Darnell, terwijl ook Morris langzaamaan zijn gewenste vorm bereikt. Ook vandaag weer een belangrijke rol voor Richard, omdat uit zijn trap Luke rond de 16 meter kon aannemen en in de 16 meter met een duw in de rug naar de grond ging. De toegekende pingel werd een prooi voor Angelo. Spatzuiver schoot hij de bal binnen en zette de stand op 3-0.

Peter kwam in de ploeg voor Morris en mocht zich direct doen gelden. Eerst wat verdedigende acties  op het middenveld om vervolgens gevaarlijk op de goal te koppen bij een corner.

Roy mocht vervolgens onder zijn dekentje op de bank uitkomen,  de spitspositie innemen en vanuit een scrimmage nadat de keeper een inzet losliet de bal over de lijn lopen. (4-0)

Hiermee kwamen alle 4 de aanvallers tot scoren. Dit was de hardwerkende Pascal helaas niet gegeven. Hij speelde heel dwingend maar kon zelf niet tot scoren komen.

Sven die eerst een helft bij het winnende 2e had gespeeld kwam voor de laatste 20 minuten in het veld voor Prince. Hij kon helaas niet voorkomen dat Driebergen toch nog een ere treffer kon scoren, nadat de spits een van de zeldzame kansen voor de gasten achter Richard mocht schieten.

Na de wedstrijd opluchting en blijde gezichten bij de thuisclub we doen weer mee!!

OSM1: Richard, Darnell, Ramon, Jeffrey, Prince (70.Sven), Morris (60.Peter), Pascal, Baris, Randy (65.Roy), Luke, Angelo wissel: Justin

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!