Datum

14 oktober 2017 14:00

Accommodatie

Onbekend

Nadat OSM al binnen 2 minuten met 1-0 achter kwam, heeft het de gehele wedstrijd achter de feiten aan gelopen tegen een hardwerkend Voorwaarts.

Angelo kreeg de kans om de gelijkmaker te scoren uit een penalty nadat hij zelf door de keeper was neergehaald, maar de ongelukkig spelende spits zag zijn inzet naast gaan.

Voorwaarts kreeg eenzelfde kans na hands van Prince en zij scoorden wel van 11 meter. 2-0

Nog voor rust toch de verdiende aansluit treffer. Darnell stuurde Angelo weg hij hield overzicht en bracht Luke in stelling om de 2-1 binnen te schieten.

Na rust met Roy voor Luke en Mikey voor Baris in de ploeg wist OSM de westrijd naar zich toe te trekken maar wist het weinig kansen te creëren.  Wel was er een grote kans voor Voorwaarts waarop Richard zijn klasse kon etaleren. Tot 2x toe redde hij voortreffelijk en hield zijn ploeg in de wedstrijd.

Met Peter voor Ramon in de ploeg werd een heus slotoffensief ingeluid waarbij een voorzet van Prince niet kon worden binnengelopen, Angelo 2 schietkansen over de goal zag gaan, Darnell op de paal en Justin op de lat knalde. Goals vielen er helaas niet waardoor OSM tegen de promovendus verloor. Dure punten maar het seizoen is nog lang. Volgende week de eerste thuisderby tegen Desto maakt OSM kans ??? we gaan het beleven.

Richard, Darnell, Ramon (60. Peter), Justin, Prince, Morris, Pascal, Baris (46.Mikey), Randy, Luke (46.Roy), Angelo grens: Henri

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!