Spectaculaire overwinning van OSM 1 op Desto 1

Datum

21 oktober 2017 15:15

Accommodatie

Onbekend

Hans Klok inspireerde OSM1 in de Derby tegen Desto, want ondanks 10 man en een 1-2 achterstand wist formatie van VdGraaf/ Feringa/ Goedhart spectaculair te ontsnappen en door 2 goals van Angelo en 1 van Roy met 3-2 te winnen.

Het begon allemaal al de avond ervoor op sportpark Fazantenkamp toen de verre neef van Hans, Chris, Klok een optreden gaf in de kantine en daar vooraf het hoofdveld betoverde in het kader van de koude oorlogsvoering.

De spelers begrepen de boodschap tegen de tot dan toe ongeslagen koploper. Strijd Passie en Beleving. Vanaf minuut 1 werd volle bak gespeeld en Desto kreeg geen ruimte. In minuut 5 een vrije trap voor OSM. Ramon sneed de bal aan en Angelo schoot binnen wat een begin.  OSM hield de focus en vooral in het centrum gaven Ramon, Jeffrey, Justin en Morris geen duimbreed ruimte. De vleugels van Desto werden lamgelegd door Darnell en Sven terwijl Roy, Angelo, Pascal en Baris de aanvallende impulsen gaven.  Richard werd het eerste half uur niet getest. Het was de paal die een grotere voorsprong voor OSM voorkwam. Angelo schoot de bal diagonaal in maar via de binnenkant van de paal kwam de bal weer terug in het veld. Het laatste kwartier van de eerste helft kreeg Desto meer grip op de wedstrijd. Het creëerde geen kansen maar kregen wel 4 vrije trappen recht voor de goal op rij. De eerste 2 waren niet gevaarlijk, de 3e werd prima gepakt door Richard, maar de 4e genomen door Maarssenbroeker Dyaley Kers was wel raak. De specialist raakte de bal goed en in de 45e minuut was het weer gelijk. 1-1.

De 2e helft dacht OSM met de wind in de rug Desto onder druk te kunnen zetten maar het kwam bedrogen uit. Desto kwam uit de schulp en liet wel degelijk zien een goede ploeg te hebben. Via een mooie aanval mocht Kers opnieuw scoren. OSM leek de weg kwijt. Dit werd allemaal nog erger toen de scheidsrechter besloot Baris voor een lichte overtreding zijn 2e gele kaart te geven. Met 10 man moest OSM het opnemen tegen een steeds sterker spelend Desto wat geen genoegen leek te nemen met de minimale voorsprong. OSM toonde lef door 2  nieuwe aanvallers te brengen. Pascal en Jeffrey moesten plaats maken voor Yvan en Randy zodat er weer voldoende aanvallers in het veld stonden om druk terug te brengen. Achterop werd er 1 tegen 1 gespeeld. Sven met geel op zak maakte nog plaats voor Prince...en toen ging het los OSM ging weer pressen en Desto gaf te veel ruimte Angelo werd weggestuurd en Roy mocht 8 minuten voor het eind vd wedstrijd afrondden voor 2-2!!!  en het was nog niet op. Desto wilde persee winnen en bleef aanvallen. Kers scoorde zijn 3e...maar de scheids keurde hem af wegens buitenspel, en in de 88 minuut was Angelo opnieuw weg en met een subtiele lob verschalkte hij de Bruin van  Desto 3-2!!! De scheids liet 11 minuten doorspelen, maar OSM gaf geen krimp meer Yvan liep alle meters dicht en gaf de ploeg een boost. De houdini act was geslaagd en OSM hield de punten in huis.

Na afloop ging het bij OSM over de matige scheidsrechter en bij Desto over de Act van de trainer die de bal niet ving en de grens die niet deugde maar feit is dat het binnen de lijnen gebeurde waar Desto vergat de wedstrijd dood te maken bij 1-2 en OSM bleef geloven in een goede afloop en alles  gaf!!!!

Richard, Darnell, Ramon, Jeffrey ( 60. Yvan), Sven (70.Prince), Pascal  ( 55.Randy), Baris, Justin, Morris, Roy, Angelo grens Henri

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!