Datum

28 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

In de uitwedstrijd tegen medekoploper DOSC is OSM1 letterlijk en figuurlijk tegen een koude douche aangelopen. Het verloor geflatteerd met 4-1 en bij afloop bleek het warme water op een zaterdag om snel te vergeten dus.

Osm begon in nagenoeg dezelfde opstelling als waarmee vorige week werd gewonnen en de verwachtingen waren hoog. Baris is geschorst en Prince nam zijn plaats weer in. Dosc had het eerste gevaar en afstandschot hobbelde op de paal. Na een kwartier werd de doorgebroken Roy net voor de 16m neergehaald. De DOSC verdediger zag slechts geel maar de vandaag opnieuw zeer goed spelende oude rot Ramon schoot de vrije trap feilloos binnen. Vlak voor rust werd Pascal diep gestuurd maar had richting de keeper te veel tijd nodig om te beslissen, waardoor de kans verdedigd kon worden. Wat overbleef was een corner. Deze werd door Morris ingedraaid en omdat de meeverdedigende spits met 2 handen om de nek van Angelo hing gaf de scheidsrechter op slag van rust een penalty. De normaal altijd trefzekere Angelo zag echter voor  de 2e maal dit seizoen zijn penalty gestopt worden en de kans op een 2-0 ruststand was verkeken.

Na rust had Dosc wat meer vat op de wedstrijd en kreeg na een kwartiertje 5 corners achter elkaar. Hoewel er niet gescoord werd, kreeg de thuisploeg wel het gevoel dat er iets te halen viel. In de 60e minuut was het dan raak. Een vrije trap vanaf de zijkant werd op de eerste paal ingedraaid en de aanvoerder stapte listig over de bal en verraste Richard  1-1. Vanaf deze goal werd eigenlijk de wedstrijd beslist. Na een crossbal werd verkeerd getimed waardoor strak voorgegeven werd en de 2-1 in het netje lag Pascal kreeg vervolgens 2 zeer grote kansen. De eerste kon hij net niet voldoende drukken en ging over. Bij de 2e wachtte hij te lang geheel vrij voor de keeper, 2x legde hij de bal goed, maar daarna werd de bal van zijn voet getikt door een verdediger. Hoewel de keeper de terugspeelbal pakte en afgefloten moest worden liet de scheids doorspelen. Uit de lange trap stond OSM achterin 1 op 1 en werd op snelheid uitgespeeld 3-1. Nog was de koek niet op want nog binnen het kwartier lag ook de 4-1 in de goal. OSM was helemaal de weg kwijt. Daar waar vorige week de wissels het verschil konden maken, was er nu voor Randy, Yvan en Mikey ook geen eer meer te behalen..

Hoewel Dosc na de 2-1 liet zien over een gevaarlijke ploeg te beschikken was verliezen ook vandaag weer niet nodig geweest. Pijnlijk want bij winst had de ploeg uit Maarssenbroek weer helemaal meegedaan. Volgende week weer een nieuwe wedsrrijd en een nieuwe kans om te herstellen tegen SVM.  We gaan het beleven.

Richard, Darnell (70. Mikey), Ramon, Jeffrey, Prince( 72. Yvan), Sven, Justin, Morris (62. Randy), Pascal, Roy, Angelo wissel Jesper ( bedankt) grens Henri

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!