Datum

25 november 2017 15:15

Accommodatie

Onbekend

Er zijn van die wedstrijden waar je eigenlijk liever niets meer over wilt zeggen. Die tegen Focus is er zo een. Roemloos werd met 0-4 verloren en dat was echt een tegenvaller.

Daar waar in de voorgaande wedstrijden het missen van kansen nog als oorzaak gevonden kon worden, werd vandaag uit voetbalacties niet een kans gecreëerd. Jawel voor rust ging een lob van Roy op de deklat en kon de keeper met een teen de inzet van Angelo nipt teniet maken, het waren geen uitgespeelde kansen..Het stond toen al 0-1 voor de gasten die dankbaar gebruik maakten van notabene een ingooi van OSM.

De 2e helft gaf geen verbetering. Het zat er geen moment in dat OSM gevaarlijk ging worden en de goals voor Focus werden kinderlijk weggegeven. Na de wedstrijd besefte (bijna) iedereen dat we door de ondergrens waren gezakt het was echt slecht wat we hadden laten zien.

Voordeel hiervan is dat het alleen maar beter kan de volgende keer. Dus diep ademhalen.... no stress.... en blik vooruit. Het zal wel moeten want volgende week mag OSM naar koploper Benschop.

Richard, Darnell, Ramon, Jeffrey (70.lorenzo) Prince (46. Luke), Pascal, Morris, Roy, Angelo, Justin ( 55.Baris), Sven  wissel: Joshua Grens Jos

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!