2 december 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Hoe anders kan het leven zijn in 1 week. Vorige week loshangend zand en geen beleving de week erop weer een vechtmachine en volop beleving met als enige overeenkomst helaas beiden keren verlies.

Het was hartverwarmend om de groep in de wedstrijd tegen koploper Benschop als collectief bezig te zien. Het verschil in klassering ( OSM staat op de 10e plek) was niet te zien. De thuisploeg kon geen gaatje vinden in de goede organisatie van de gasten. Sterker nog bij vlagen nam OSM initiatief en kwam dreigend voor de goal bij de moeilijk te paseren verdediging van Benschop. Pascal koos voor overspelen waar een schot mogelijk was, Morris schoot over en vergat te koppen op de goal en Angelo schoof de bal voor langs. Benschop teste Richard maar die dook de bal er fantastisch uit. De eerste helft was gelijkwaardig en Benschop moest de lange bal gaan spelen want voetballend kwamen ze er niet door.

De tweede helft was 6 minuten oud toen de scheidsrechter na wat later zou blijken de start gaf voor een zeer dubieuze 2e helft waar beiden ploegen, maar vooral OSM last van zou krijgen. Een werkelijk fantastische verdedigende actie van Darnell die eigenlijk alleen applaus verdiende werd door de scheidsrechter als overtreding ingeschat. Tot ontzetting gaf de scheids hier ook nog geel voor. Er was veel consternatie en Benschop profiteerde maximaal van het gebrek aan concentratie bij OSM door met een vlijmscherpe counter de 1-0 te scoren.

Opnieuw een rare actie van de scheidsrechter wekte reactie op bij Darnell welke hem op zn 2e gele kaart kwam te staan waardoor OSM met 10 man verder moest vanaf de 60e minuut.

Vanaf dat moment kreeg Benschop meer ruimte en dus ook meer kansen. Prince redde tot 2x toe fantastisch duikend met de brede borst op de lijn.

Yvan kwam voor Mikey en Peter voor Justin die met een bebloed gezicht ( tanden door zijn lip) het veld moest ruimen en OSM zocht met opportunistisch spel de goal van Benschop. De wedstrijd was nog niet gelopen. Bij een kopkans liepen 2 spelers van OSM elkaar in de weg, de keeper verwekte een schot van Luke tot corner. Benschop stond tegen 10 man onder druk maar bleef overeind. Baris kwam voor Morris en het laatste offensief werd ingezet.

Peter kon de held van de dag worden in de 94e minuut stond hij vrij bij de 2e paal om de verdiende gelijkmaker in te koppen, maar helaas voor hem en OSM kopte hij de bal over de goal en was het laatste greintje hoop vervlogen. Opnieuw werd verloren maar op deze manier verliezen is geen schande. Vandaag stond er het OSM dat we willen zijn. Een TEAM dat bereid is zonder concessie voor elkaar te strijden en dat MOET straks resultaat op gaan leveren!

OSM:  Richard, Darnell, Ramon, Jeffrey, Prince, Morris (72.Baris) Justin (65. Peter), Pasal, Mikey( 60. Yvan), Luke, Angelo  Grens: Henri

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!