Datum

16 december 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

In de derby tegen Kockengen is het OSM niet gelukt om van de staartploeg te winnen. Zonder Darnell (schorsing) en Prince en Sven ( ziek), maar met Lorenzo ging de ploeg van Vande Graaf/ Feringa/ Goehart op zoek naar de laatste punten van 2017. De eerste minuut viel er direct een kans te noteren voor OSM. De ploeg was de eerste 20 minuten heer en meester maar zag ook de thuisploeg een grote kans krijgen. Toen Kockengen echter met een afstandsknal de wedstrijd opende waren de gasten de weg kwijt en mochten ze blij zijn dat Kockengen slechts met 2-0 de kleedkamer in ging.

Na rust werd er met Yvan en Mikey in de ploeg gekozen voor meer power. Toch was het de aasgier Zeldenrijk die zijn prooi verschalkte en het leed van OSM vergrootte. 3-0 De wedstrijd leek gespeeld.

Snel na de 3-0 was het echter Angelo die de ploeg weer een beetje in de wedstrijd bracht. Toen vervolgens Yvan over de knie ging in de 16m en Ramon cool de pingel binnen schoot was er weer geloof bij de ploeg uit Maarssenbroek. De euforie was dan ook groot toen Justin met een prachtige afstandsknal de gelijkmaker binnen joeg.  Vanuit een 3-0 achterstand terug op 3-3.. Zou het dan toch ???.... NEE was opnieuw het antwoord. Enkele minuten na de gelijkmaker wist de thuisploeg met een veradelijk schot in de korte hoek Richard te verrassen en een nieuwe nederlaag was een feit.

Vandaag leek de ploeg te laat te beseffen dat winst noodzakelijk is en vooral de eerste helft gaf het te weinig. Erg jammer want verliezen tegen dit Kockengen had niet nodig geweest.

OSM mag zijn wonden gaan likken het had gedacht rond de winterstop bij de bovenste 4 te staan maar het staat bij de onderste 4. De teleurstelling is groot maar er is zeker geen wanhoop. De doelstellingen zullen iets bijgesteld moeten worden, maar er is voldoende vertrouwen om na de winterstop weer vol voor de winst te gaan.

Maar nu eerst kerstreces. Iedereen fijne feestdagen geniet van het moment en dan vanaf 4 januari 2018 weer vol aan de bak.

OSM1: Richard, Pascal, Jeffrey, Ramon, Lorenzo, Justin, Morris (46.Mikey), Baris (46. Yvan), Roy, Angelo, Luke  Wissels: Peter en Joshua M,  Grens Henri.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!