Yvan Ruvakuki kopt OSM naar overwinning in Derby

Datum

31 maart 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Vorige week scoorde hij als basis speler de belangrijke eerste goal, vandaag was hij als invaller de gevierde man. In de 2e helft viel  de sterke buitenspeler in en kopte de enige goal van de wedstrijd binnen en schonk zijn ploeg de overwinning in de Stichtsevecht Derby.

Op een volgepakt sportpark Fazantenkamp was er veel aan gedaan  om sfeer te maken in deze derby. Spelertjes van zowel Maarssen als OSM liepen met de hoofdrolspelers het veld op terwijl de niet spelende selectie spelers letterlijk voor vuurwerk zorgden klasse!

Binnen 1 minuut na de aftrap stond Roy Kooijman voor keeper Bakke hij miste maar de toon was gezet OSM was scherper als vv Maarssen en dat zou de hele wedstrijd zo blijven . In de eerste helft waren de kansen voor OSM maar de spitsen Luke, Angelo en Roy konden niet afdrukken. Ook had OSM een penalty moeten hebben omdat Angelo werd neergehaald door keeper Bakker. De verdediging onder leiding van de opnieuw goed spelende Darnell gaf geen kans weg. Hoewel Maarssen met veel spitsen probeerde aan te vallen stonden Sven, Jeffrey en Prince hun mannetje en hoefde keeper Max niet in actie te komen.

In de rust werd afgesproken geduldig te blijven en te wachten op de kans die zeker ging komen .

In de 2e helft bleef OSM de bovenliggende partij. Het voetbal was niet geweldig, maar de thuisploeg was de enige die de agressie toonde die bij een derby hoort. Justin, Lorenzo en Morris waren de baas op het middenveld, en opnieuw bleek dat OSM een goede bank heeft.

Yvan kwam voor Luke in het veld. Maarssen kreeg een aantal corners en schoot snoeihard op de lat  OSM kwam goed weg en dat niet alleen in de counter die volgde wist invaller Yvan de bal met een fraaie duik binnen te koppen 1-0 Fazantenkamp ontplofte!!!!!

Morris maakte plaats voor Randy en Joshua kwam binnen voor Roy de voorsprong kwam niet meer in gevaar en na 10 minuten blessure tijd kon het feest beginnen..

Samen met de mannen van Maarssen werd nog een flink feessie gebouwd onder genot van een drankje en de zwoele klanken van Kees Neerings die de pannen van het clubhuis zong.

Wat een lekkere dag.... wat een fijne overwinning!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!