7 april 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

In de strijd om de 3e periode heeft OSM1 verloren van concurrent Everstein.

De eerste helft was OSM heer en meester maar vergat het klasse verschil om te zetten in doelpunten. Everstein stond pas na 44 minuten voor de eerste keer in de 16 meter van de thuisclub het was echter wel direct raak. 0-1

In een rommelige 2e helft kreeg Everstein meer grip op de wedstrijd en mocht het na een onnodige overtreding van keeper de Bree vanaf 11 meter aanleggen voor 0-2. Kort daarop weer positief werk van de Bree met een mooie redding. Ook de lat en Lorenzo kwamen de keeper nog een keer te hulp. OsM kreeg ook een aantal mooie kansen maar Yvan ( te slap) en Angelo ( keeper red mooi) wisten niet te scoren om de wedstrijd nog spannend te maken... pas in de 90e minuut mocht Angelo toch nog scoren de wedstrijd was toen al wel gelopen.

Merijn Siemons ( o.19) mocht opnieuw invallen en deed dit verdienstelijk.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!