Datum

14 april 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Het is OSM 1 niet gelukt te winnen van Lopik sterker nog de thuisploeg won uiteindelijk verdient met 3-1, terwijl OSM thuis nog met 3-2 gewonnen had.

De hele wedstrijd was Lopik iets sterker, schoot 2 maal op de lat en zag de wederom ijzersterk keepende Max een aantal als sta-in-de-weg. Na zo'n 20 minuten spelen mocht Lopik de score openen na een leep genomen vrijetrap. Binnen 10 minuten had Justin na een ingooi van Sven, voorzet van Angelo en verlengen door Luke gelijk gemaakt, wat ook de ruststand was. Na rust een geweldige kans voor Angelo die ook via de onderkant lat werd gekraakt en direct uit de counter de voorsprong voor Lopik, waarbij de het verdedigingscentrum  er niet echt goed uit zag. Nadat ook bij de 3-1 vrijbaan werd gegeven zat de wedstrijd op slot. Max behoedde OSM voor een grotere achterstand, terwijl Roy de kans om terug te komen in de wedstrijd naast schoot. Het zat er ondanks hard werken niet in en OSM blijft steken op 27 punten. Volgende week zal het weer bommetje vol zijn op Fazantenkamp nu eens niet voor een Derby  maar tegenstander Benschop kan met 1 punt kampioen worden dus er worden bussenvol supporters verwacht. Gaat het OSM lukken om de komend kampioen (slechts 1x verlies) teleurgesteld naar huis te sturen ? Of gaan de kurken van de flessen voor de ploeg van Emanuel Sluijs we gaan het beleven....

OSM1: Max, Sven (75. Pascal), Jeffrey, Darnell (70. Yvan), Prince, Morris, Lorenzo, Justin, Randy, Angelo, Luke (60. Roy)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!