OSM1 verkoopt de huid duur, maar ziet Benschop kampioen worden.

Datum

21 april 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Het is OSM1 niet gelukt het feestje van Benschop te verpesten. In een spannende wedstrijd met behoorlijk wat kansen werd het uiteindelijk 1-1 en mocht Benschop uit handen van de KNVB de kampioensschaal ontvangen.

Na 5 minuten leek het een walk over te worden want na een overtreding van Darnell mocht de topscorer uit 3D Verweij aanleggen en scoren vanaf de penalty stip. Diezelfde Verweij kreeg vervolgens een aantal kansen om de wedstrijd vroegtijdig in het slot te gooien , maar zijn vizier stond niet op scherp en Max was niet van plan om mee te doen aan een feessie voor de gasten. Ook Morris kreeg een grote kans na een mooie aanval over de rechter kant, maar zijn inzet miste precisie. Dat deed de afstand knal van Justin in de 25e minuut niet...want hij zag zijn afstandsschot van zo'n 30 meter via de binnenkant van de paal in de goal ploffen.

In de 2e helft stond OSM beter en kon Benschop niet meer door de stugge ploeg heen komen en met de terugkeer van Faouzi ( na 6 wedstrijden schorsing) en de drive van Pascal wist OSM voor gevaar te blijven zorgen. De ingevallen Yvan was 2x dichtbij en Benschop hield het hart vast  maar na 90 minuten waren zij dan toch de terechte kampioen!

De in grote getalen meegereisde supporters namen het veld over en zette hun helden in het zonnetje..... maar ook in kleedkamer 1 zat een tevreden stel dat tot op de bodem was gegaan om hun sportieve plicht te doen en voor wat het waard is zich officieel veilig had gespeeld en fier op kop gaat in de StichtseVecht Cup.

Worden ze dan misschien niet alleen de beste van Maarssen maar zelfs de beste van de Stichtse Vecht ? Ik hoor het Gaal al roepen:

" Wir sind die beste von Maarssen und auch die beste"..... we gaan het beleven!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!