Pont, A.D.

Accommodatie

Onbekend

Wisselend succes in eerste bekerwedstrijd

We zitten op de helft van de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de eerste bekerwedstrijden stonden op het programma.

Met 2 mixteams werd er uitgespeeld tegen Bunnik2 en DeVecht1 ..... dit met wisselend succes

Voor 2 spelers was dit een speciale dag Michael B. en Faouzi maakten na 1,5 jaar blessure leed hun rentree en speelde hun eerste officiële minuten in de OSM Selectie. Gefeliciteerd mannen!!

In de ochtend kwam de ene groep tegen Bunnik2 in aktie.
In de middag kwam de andere groep in actie tegen DeVecht1. Dit was een totaal andere wedstrijd. Hoewel het begin er nog veel belovend uitzag en Roy de 0-1 op het bord had moeten zetten was het de thuisploeg die uit een vrije trap simpel 1-0 scoorde en het initiatief nam. OSM mocht blij zijn met de minieme achterstand bij rust. In de 2e helft een beter osm dat toch moest toezien dat De Vecht via 11 meter 2-0 mocht maken, maar direct via Randy de aansluittreffer in kopten. Daarna had OSM legio kansen om gelijk te maken, maar het vizier stond niet op scherp. Vlak voor tijd wist De Vecht gebruik te maken van de geboden ruimte en de voorsprong te vergroten naar 3-1 wat ook de eindstand was.
Bij OSM maakten Darnell, Morris, Kenzo, Jeremy en Tarik hun debuut in een officiële  wedstrijd van OSM 1.

Spelers: Richard, Darnell, Ramon, Jeffrey, Kenzo, Morris, Jim, Tarik, Rico, Roy, Yvan, Randy, Michael, Jeremy

We zijn weer een stuk wijzer en de voorbereiding gaat komende week door met een training op maandag, wedstrijd uit bij EDO op dinsdag, training op donderdag en 2 thuis bekerwedstrijden op zaterdag. Wordt vervolgt.....

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!