16 september 2017 15:00

Accommodatie

Onbekend

De selectie speelde gisteren voor de beker en wist wat het moest doen: Winnen!

Voor het 1e geldt een ander verhaal.  Op dit moment staat OSM bovenaan, maar DeVecht kan met een overwinning met een verschil van 2 goals deze plek nog innemen. De Vecht-SEC was afgelast en moet nog ingehaald worden. Osm speelde wel en was de gast bij HMS dat verrassend bovenaan stond. De thuisploeg was van plan het spel van OSM vooral fysiek te ontregelen wat een rommelige eerste helft opleverde waarin HMS ook zeker mee kon spelen. Osm kwam wat gelukkig aan een penalty nadat de scheids een botsing waarbij Angelo uit balans werd gebracht zag als overtreding. Angelo zelf verzilverde dit buitenkansje 0-1. Kort erna mocht dezelfde speler na een lange trap van Richard de keeper opnieuw verschalken met een lob. 0-2.

Na een half uur kwam HMS met 10 man nadat de scheids ex OSM-er Mick den Dijker een rode kaart gaf. De 10 van HMS wisten voor rust nog tegen te scoren nadat OSM niet bij de les was.

De 2e helft was het aanzien niet meer waard. HMS gooide de pot dicht en OSM was niet bij machte de muur te slechten. Er was voor HMS een kans uit een vrije trap maar Richard redde.... Mikey wist zich bij OSM niet belonen. Tot 2x toe  creëerde hij zijn eigen kansen welke hij echter niet binnen schoot.  De overwinning was een feit, maar zal waarschijnlijk niet voldoende zijn voor een plaats in de volgende ronde.

Richard, Prince, Darnell, Ramon, Justin, Morris (55. Peter), Baris, Pascal (46.Sven), Luke (46. Mikey) Roy, Angelo  grens: Henri

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!