Onbekend

Competitie is begonnen en het was vroeg.
Uit bij focus '07 in Culemborg.

We begonnen de wedstrijd redelijk.
Niet alle meiden waren even scherp aan de wedstrijd begonnen waardoor het af en toe een beetje chaotisch over kwam.

Toch kregen na 6 minuten de bal naar de voorhoede en kon Sanne de score op het bord openen.
0-1

In de 10e minuut was het Noor Hagen die de bal goed voor de voeten kreeg en in scoringspositie kwam.
Heerlijke goal was het resultaat van niet opgeven en vooruit denken. 0-2

Daarna kwam focus steeds net iets verder over de middenlijn en werd het achterin nog een paar keer spannend.
Verdediging kreeg het ook behoorlijk zwaarder dan in de bekerwedstrijd.
Onze vaste keeper was geblesseerd en werd vervangen door Jeske.
Ook zij heeft er wel een paar ballen uitgehouden waardoor we de rust ingingen met een 0-2 voorsprong.

Na rust leek alsof de meeste meiden dachten dat we 0-9 voor stonden en leek het echt even nergens op.
Te laat naar bed, er even niet bij, pijntjes of wat de excuses ook waren, daardoor kreeg focus meteen een kans en die werd benut. 1-2 in de 37e minuut.
Daarna werd focus steeds sterker en moesten we echt aan de bak.

2 minuten voor tijd kwam er een voet op de kuit van Joske waardoor ze geblesseerd neerviel.  We hadden de bal en bleven doorvoetballen en er werd gescoord. Nogmaals Noor hagen. Helaas had de scheidsrechter al gefloten voor een overtreding op Joske en gaf hij ons niet ons voordeel dat we wel hadden.

Eindstand 1-2 en dus gewonnen!!!

Ook al hadden we de scheidsrechter een beetje tegen, ja dat heb je met thuisfluiters, moeten we echt naar ons eigen spel kijken en beter gefocust blijven.