Accommodatie

Onbekend

Nadat we me met het hele team op de foto gingen voor de nieuwe Hoogvlietactie, konden we op tijd beginnen met de warming up.

We speelden thuis tegen v.v Vreeswijk. Zij speelden hun eerste competiewedstrijd en we wisten dus nog niet hoe goed ze waren.

Nou dat hebben we geweten. Door zelf niet te reageren op de sterke voorhoede van Vreeswijk, stonden we dan ook binnen 7 minuten met 0-1 achter.
Dat was even schrikken.

In de 10e minuut wisten we ons gelukkig snel te herpakken en opende Sterre de score voor ons eigen team. 1-1
Door een ongelukkig eigen doelpunt van Vreeswijk kwamen we in de 15e minuut op 2-1 voorsprong.

Daarna wist Erjona het doel te raken door goed scherp te blijven na een redding van de keeper, die liet de bal van haar handen stuiteren en daardoor kwamen we op een 3-1 voorsprong.
Het middenveld lag open voor rust waardoor de tegenstander vaak door kon lopen naar de 16 meter lijn. Robine stond daar goed haar 'mannetje' en kregen ze de bal er niet in.

En zo gingen we de rust in.
Tijdens de rust konden we goed met de meiden bespreken wat er echt beter kon.  Het communiceren met elkaar liet te wensen over, en het vinden van de vrije 'man' lukte ook niet, terwijl er toch genoeg meiden vrij liepen.

Wat zijn deze meiden toch leergierig en de 2e helft liep het als een trein.
33e minuut Noor Hagen 4-1
35e minuut Sterre 5-1
In de 37e, 42e, 53e en 55e minuut kwamen van de schoen van Sanne. Tellen we even mee?
6-1, 7-1, 8-1 en de 9-1
Die meid heeft echt goed gelopen vandaag, en terecht de titel Man-of-the-Match gewonnen.

In de laatste minuut kwam er nog een hard schot op de keeper maar die ging er niet in. Er werd tevens meteen afgefloten.

Volgende week zal ik proberen om de assist beter bij te houden, want zoals ik al zei was vandaag echt een teamprestatie.
De meiden die ik niet genoemd heb waren net zo belangrijk als de doelpuntenmakers, want zonder de voorzetten zijn we verloren.