Datum

14 oktober 2017 10:50

Accommodatie

Onbekend

Vanmorgen stond de wedstrijd gepland tegen PVCV. Het zonnetje scheen heerlijk dus het was  een heerlijke ochtend om te voetballen.
Helaas is Lars vandaag afwezig en Bojan ook door een vervelende blessure aan zijn hak.
We trapte om 10:50 af en pvcv ging gelijk in de aanval.
Wij waren nog aan het slapen en het leek of het team er vandaag geen zin in had. We stonden teveel stil en PVCV maakte daar goed gebruik van en kwam tot een paar mooie aanvallen, waar ze ook vier keer uit wisten te scoren. Helaas was de hele eerste helft geen echte vechters mentaliteit gevonden bij het team waardoor we gingen rusten met een 4-0 achterstand.
Na wat drinken en een teambespreking hoopte we op een betere tweede helft. Gelukkig ging die dan ook een stuk beter en gingen ze er steeds meer voor vechten. Na een goal van ons dachten ze ineens....we kunnen het? Het team ging er ineens vol voor maar dat was helaas 45 minuten te laat. Jammer jongens en meid er had meer in gezeten.
Eindstand 6-2 voor pvcv.
Volgend weekend een oefenpotje tegen hoogland.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!