Datum

7 oktober 2017 10:15

Accommodatie

Onbekend

De meiden waren op de hoogte van de voetbaltalenten van onze tegenstander. Die hadden nog maar 1 competitiewedstrijd achter de rug die ze dik gewonnen hadden. Zonder tegendoelpunten.

Wat konden we onze meiden meegeven voor de wedstrijd. Dat hun keeper nog niet getest was of dat ze zo goed was dat ze niet doorliet.

Dus uitgaan van onze eigen kracht was het enige recept voor vandaag.
We hebben best wel wat talentjes in ons team die van zichzelf nog niet half weten hoe goed ze zijn.

Vandaag hadden we alleen een beetje moeite om die talenten te laten functioneren als een team.

De eerste paar minuten kwamen we gelukkig al snel op de helft van 't Goy te voetballen.
De corner die we in de 2e minuut kregen hebben we niet benut.
In de 8e minuut kwamen we weer voor de goal, en kreeg Sterre de kans om eens hard en gericht op de goal te schieten.
Met een beetje geluk belandde die in het net, ik dacht aan een eigen goal van 't Goy, maar de meiden zeiden Sanne.

Al met al 1-0 voorsprong.

Direct na de aftrap stond de achterhoede dan ook even te slapen en vergaten ze hun misstapjes op te lossen door mee te blijven lopen met de tegenstander en met een beetje geluk stond eva op de goede plek.

Wat een kansen hebben we vandaag gehad, maar geen geluk. Sanne schoot keihard op de paal.
in de 16e minuut scoorde t goy de gelijkmaker, onhoudbare bal hoog over de keeper heen.

Doordat wij de kansen er maar niet in kregen, begonnen we een beetje te veel na te denken en te mopperen.
Paniekvoetbal als resultaat en zo ook een eigen doelpunt. 2-1 voor 't Goy

Michelle schoot nog een keer op de paal en toen we 3-1 achter kwamen werd de tegenstander even veel sterker dan dat wij waren.
Rust kwam op het goede moment. die hadden we even nodig om alle neuzen weer de goede kant op te krijgen.

De 2e helft begonnen we sterk en scoorden meteen, helaas werd deze goal afgekeurd vanwege buitenspel.
1 minuut later kreeg weer Sterre een kans en schoot net naast.

in de 48e minuut wist Erjona te scoren, dit was de aansluitingstreffer die we nodig hadden om er weer in te geloven dat een achterstand nog niet betekend dat je al hebt verloren.
Dat Sterre een fantastische traptechniek heeft bewees ze nog maar eens in de 53e minuut. 3-3
Een prachtige goal vanaf de 16 meterlijn, zo een vanuit de boekjes en die op Studio Sport nog wel 6x in de herhaling te zien zou zijn. Helaas moet je deze zin nog een paar keer lezen voor de herhaling.

Op conditioneel vlak hebben we veel verbetering gezien, je zag dat de tegenstander de 2e helft moe werd en wij steeds sterker werden en veel sneller bleven dan de verdediging. Helaas stonden we vaak buitenspel, want anders hadden er nog wel minimaal 4 doelpunten ingezeten.
Ook al kregen we 5 minuten extra van de scheidsrechter, ze gingen er maar niet in.