Datum

4 november 2017 10:00

Accommodatie

Onbekend

Vanmorgen stond de wedstrijd gepland tegen Woudenberg. Het was heerlijk voetbal weer met voor ons als toeschouwers een heerlijk zonnetje.
De jongens en meid begonnen goed aan de wedstrijd. We probeerde goed druk te zetten en al snel kregen we twee kansjes die we helaas niet benutten. Daarna verzwakte we iets en kon Woudenberg scoren uit een corner en na een misverstandje tussen onze keeper en laatste man scoorde Woudenberg ook de 2-0....jammer. In de rust alles goed besproken en we begonnen weer goed aan de tweede helft! We kregen twee grote kansen die we weer helaas niet konden benutten. Woudenberg scoorde wel en stond dus voor met 3-0. Het team gaf niet op en bleef hard werken en druk zetten! Daardoor kwam dan toch eindelijk het verdiende doelpunt 3-1. Het team rook bloed en probeerde door te pakken. We kwamen alleen voor de keeper maar helaas schoten wij die bal vol op de keeper...
Het bleef 3-1. Helaas weer geen punten voor ons maar we zien wel steeds beter voetbal en ze worden meer een team!
Op naar volgende week. Dan is DOVO de tegenstander.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!