Datum

28 oktober 2017 11:00

Accommodatie

Onbekend

Vanmorgen om 11:00 stond de wedstrijd gepland tegen de koploper Deltasports. Helaas is Bojan nog steeds geblesseerd en is myrthe ziek. Ook was erg geen scheidsrechter maar gelukkig wou Mo bijna de hele wedstrijd fluiten en kon jayden van milt zijn vader het laatste kwartiertje fluiten. Bedankt mannen! Daardoor konden we toch een lekker wedstrijdje ballen!
We begonnen de wedstrijd. Alleen waren we de eerste twee minuten nog niet wakker want de eerste doelpoging van Deltasports zat er al in...
Wat de afgelopen wedstrijden gebeurde was dat dan gelijk de kopjes gingen hangen en er niet tot nauwelijks inzet werd getoond. Ging het team er nu wel vol voor!
We probeerde veel druk te zetten en naar voren te voetballen. Al scoorde Deltasports er nog 1. Wij kregen ook kansen en na een mooie aanval kregen we een penalty die we scoorde 1-2... de jongens waren gebrand op nog een doelpunt en die kwam dan ook! We gingen rusten met een mooie 2-2.
De tweede helft ging ook gelijk op maar wij maakte onze kansen niet af en Deltasports wel. Eindstand was dan ook 7-2 maar wat waren we tevreden vandaag. Jullie hebben inzet getoond en echt als een team voor elkaar gevochten. Nu nog iets beter omgaan met onze kansen maar als we deze inzet tonen weet ik zeker dat de punten snel een keer naar Maarssen komen. Trots op jullie.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!