4 november 2017 11:05

Accommodatie

Onbekend

Na het verlies van vorige week tegen VV de Meern hebben we hard getraind om het vandaag PVCV moeilijk te maken.
Tijdens de voorbereiding van deze wedstrijd bleek dat het team van PVCV JO10.3 eerder dit seizoen had gewonnen van VV de Meern (beker). PVCV stond ook nog eens boven ons en dus zou het zeker geen gemakkelijke wedstrijd worden.
Met een prachtige herfstzon begonnen we de wedstrijd vol goede moed en vertrouwen. De eerste minuten gaven aan dat PVCV weliswaar een goede ploeg heeft maar dat wij zeker niet de mindere waren, sterker nog, we waren gewoon beter.
Febiën opende de score voor OSM met een fraaie vrije trap. De goal die zeker verdient was gezien ons spel. 3 minuten na ons doelpunt scoorde PVCV de 1-1. Na de gelijkmaker kwam OSM niet meer goed in het spel. We wisten elkaar niet goed meer te vinden via de buitenkanten en het leek alsof PVCV steeds met 1 man meer op het veld stond. Na de gelijkmaker ging het erg snel. PVCV wist uiteindelijk met 3-1 de rust in te gaan.
Tijdens de rust werden alle neuzen weer dezelfde kant opgezet in de hoop dat we in de 2e helft weer zouden starten zoals wij de wedstrijd openden.
Kort na de start van de 2e helft kwam PVCV op 4-1. Na dit doelpunt gingen we eindelijk weer voetballen. De druk richting het doel van PVCV werd steeds groter. Er werd steeds meer geschoten op doel, de ploeg werd goed vastgezet en onze jongens konden elkaar weer vinden. Febiën scoorde zijn tweede doelpunt van de wedstrijd en zo werd het 4-2. Hierna werd het een kwartier lang billen knijpen. Wij kregen veel kansen terwijl PVCV weinig meer had in te brengen. Elke 2 minuten veerde het publiek op omdat er gedacht werd dat OSM zou scoren. Ondanks de vele kansen en het overwicht bleef het helaas 4-2. De enige troost is misschien wel dat we zeker niet minder goed waren, met name de 2e helft waren we sterker dan de tegenstander. Dit is ook wel eens anders geweest....
Na de wedstrijd werd er ons ingefluisterd dat PVCV gebruik had gemaakt van 3 jongens van JO10.2. Laten we dat maar als compliment zien, aangezien zij kennelijk dachten deze versterking nodig te hebben. Dat bleek ook terecht. Door het verlies van vandaag konden we helaas de aansluiting van de top niet vasthouden en staan we in de middenmoot. Op naar volgende week, dan staat SCH'44 op het programma.